2777
2789

سلام عزیزم من مصرف کردم و الان باردارم خداروشکر.فکر کنم ۷ تاشو مصرف کردم و باقی ماندشو میفروشم اگر کسی خواست پیام بذاره. ساکن کرج هستم❤🌺

اِلهی وَ رَبی مَن لی غَیرُک.....
سلام عزیزم من مصرف کردم و الان باردارم خداروشکر.فکر کنم ۷ تاشو مصرف کردم و باقی ماندشو میفروشم اگر ک ...

سلام شما روزی چنتا خوردید که باردار شدید؟ینی فقط با۷تا باردار شدید؟

من تقریبا۲۰تا دونه میخام دونه ای چند میفروشید شما؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شما روزی چنتا خوردید که باردار شدید؟ینی فقط با۷تا باردار شدید؟ من تقریبا۲۰تا دونه میخام دونه ا ...

من ۳ ماه بود درمان میکردم.قبل مصرف این قرص فرتیل اید خوردم به مدت دوماه ژل رویال ۶۰ تا ویتامین ای. طب سوزنی ام ۱۰ جلسه رفتم داروهام که تموم شد ۲ ماه هیچ دارویی مصرف نکردم و فقط آزمایش میدادم تا اینکه پزشکم قرص اووبوست رو برام تجویز کردن.گفتن اگر تا دوماه و تموم شدن قرصام طبیعی باردار نشدم باید تخمک اهدایی بگیرم.من مشکام ذخیره پایین تخمدان بود که زیر یک بود

سلام شما روزی چنتا خوردید که باردار شدید؟ینی فقط با۷تا باردار شدید؟ من تقریبا۲۰تا دونه میخام دونه ا ...

ولی خداروشکر داروهام رو که شروع کردم بعد ۷ روز بیبی چکم مثبت شد.

شما مشکلتون چیه؟ چرا ۲۰ تا قرص ؟؟ هیچ دکتری قرص دونه ای تجویز نمیکنه واس مریضاش!