2777
2789
عنوان

وقتی کراشم بهم هدیه میده چیکار کنم😐 گوزینه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 38 پست
ترکیبی گوز ۱ و گوز ۴ رو بزن باهم

خدا لعنت کنه منو دارم میپوکم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آدما‌نمیدونن‌چجوری‌میتونن‌با‌کوچیک‌ترین‌حرفاشون چه‌حال‌بدی‌بهت‌وارد‌کنن(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوزینه پنجم اول برو سواد یاد بگیر فکر کردم نوشتی گوز . گزینه درسته . گزینه ششم هم بعد از اون نوبت تو هست کادو بدی . برو پولاتو جمع کن کادو بخر 😂😂

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
گوزینه پنجم اول برو سواد یاد بگیر فکر کردم نوشتی گوز . گزینه درسته . گزینه ششم هم بعد از اون نوبت تو ...

درستش گوزینس نشنیدی میگن دوغ گرینه؟😐😂

من اخه اول کادو دادم ولی اون از ذوق گریش نگرف و ناراحت شدم حقیقتا😂

درستش گوزینس نشنیدی میگن دوغ گرینه؟😐😂 من اخه اول کادو دادم ولی اون از ذوق گریش نگرف و ناراحت شدم ...

آهان محض شوخی نوشتی بترکی . آره الکی واسش ذوق کن بزار بیشتر کادو بخره 😃😃😃

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن