2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مشکل شما چی بود؟ اثر داشت برای باردارشدنتون؟

من تنبلی شدید داشتم

اصلا فولیکولام رشد نمیکرد و همش سایزشون ۶ و ۷ بود

۴_۵ ماه تحت نظر بودم و جواب گرفتم ماه آخر فولیکولام ۲۲ و ۱۶ بود

الانم هفته ۱۲ بارداری هستم گلم

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕

عزیزم ویتامین هر ماه می نوشت واسم؛ویتامین E; امگا3؛ ماکسیکر ایکس؛ fit life

داروهای دیگم : گلوکوفاژ_ لتروزول_ کابرلین_ دوفاستون_  pms_ 

ASA_ دگزامتازون_ هموفیکس_ ip6

هر ماهم سونو میدادم که فولیکولام بررسی بشه؛ همیشه سایزشون ۵ و ۶ و ۷ بود اما این ماه آخر دو تا فولیکول خوب داشتم ۲۲ و ۱۶ که واسم دوفاستون و ip6 و آمپول hcg نوشت و به لطف خدا باردار شدم

و دقیقا همون ماه بعد از اینکه از پریودی پاک شدم به مدت ۲ هفته هر روز ریشه شیرین بیان به صورت دمنوش درست می کردم میخوردم که ب نظر خودم خیلی موثر بود؛ البته پزشکم گفت که خیلی خوبه حتما بخورم

من تنبلی شدید داشتم اصلا فولیکولام رشد نمیکرد و همش سایزشون ۶ و ۷ بود ۴_۵ ماه تحت نظر بودم و جواب ...

ای جانم خدا حفظش کنه برات.

من جالبه فولیکولامم همه بادارو میشه بالای ۱۸ولی نمیشه ک نمیشه

ای جانم خدا حفظش کنه برات. من جالبه فولیکولامم همه بادارو میشه بالای ۱۸ولی نمیشه ک نمیشه

ممنون فدات شم ان شاءالله به زودی قسمت خودت❤

آمپول hcg نمیزنین برای آزاد سازی؟

عزیزم ویتامین هر ماه می نوشت واسم؛ویتامین E; امگا3؛ ماکسیکر ایکس؛ fit life داروهای دیگم : گلوکوفاژ_ ...

داروهاتون چه متنوع بوده من فقط لتروزول و کلومیفن و هاش سی‌جی و سینال و گونال شنیده بودم.🤭

ممنون فدات شم ان شاءالله به زودی قسمت خودت❤ آمپول hcg نمیزنین برای آزاد سازی؟

چرا هرماه بعد سونو روز ۱۲ام میزدم.اینماه رفتم سونو گفت داره ازادمیشه نمیخاد امپول بزنی