2777
2789
عنوان

لطفاً به فکر تربیت بچه ها باشین

302 بازدید | 26 پست

قصد دخالت ندارم اون تاپیک قفل شد حرفامو اینجا میگم،درسته که هر کسی سلیقه ای داره ویا با توجه به شرایط زندگیش پیش می‌ره مثلاً بیماری یا وضع مالی،

ولی اگه بیشتر از یه بچه دوست دارین لطفاً بچه اول رو ول نکنین به امون خدا رو روش تربیتش فکر کنین رو تربیتش کار کنین،به خدا شما هایی که میگین خدا روزی بچه رو میده این حرف درسته ولی اگه درست تربیت نشه تو اون دنیا همون خدا با هر کار بدی که بچه ها انجام بدن یقه پدر و مادر رو میگیره   ما ها باید جوابگوی کار بچه هامون  باشیم و عذاب بکشیم،الان جاریم و خواهر شوهرم از بس به فکر این هستن که یه بچه دیگه بیاریم بچه های اولشون سه و اون یکی چهار سالشونه ول کردن به امون خدا هر جا میریم از دماغمون میاد گناه من چیه که دخترم کارهای بد رو از اونا یاد میگیره؟؟؟؟؟یه کم رو تربیت بچشون وقت نمی‌زارن و فکر میکنن که بچه آوردن یعنی فقط غذاشو بدی و دستشویی ببریش و به موقع بخوابونیش همین😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ناخواسته بودم مامانم میگفت تو بنیا اومدی بدبختم‌کردی 

ولی بهش گفتم ازت راضی نیستم بین من و بچه ای که اقدام کردی اینهمه فرق گزاشتی 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
منم ناخواسته بودم مامانم میگفت تو بنیا اومدی بدبختم‌کردی  ولی بهش گفتم ازت راضی نیستم بین من و ...

😂😂مامانت شوخی کرده بابا منم دومیم خداخواست برام دوتاشون عشقن😇❤️

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
😂😂مامانت شوخی کرده بابا منم دومیم خداخواست برام دوتاشون عشقن😇❤️

اره شوخی شوخی با شلنگ و زنجیر میزد زندونیم میکرد 

🤣

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بعد هم گلم بچه ات بالاخره میره تو جامعه خیلی چیزا میبینه یا حرفا میشنوه باید یاد بچه ات بدی که عاقل باشه و خوب وبد تشخیص بده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره شوخی شوخی با شلنگ و زنجیر میزد زندونیم میکرد  🤣

ارع بابا اون دوره اینا خصوصیات بارز یه مادر بود 😂چه لنگه هایه دمپایی وچه ترکه های اناری که من نخوردم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉