2777
2789

این رو سرایدار مدرسمون تعریف می کرد، باهاش که صحبت کردیم می گفت نمیخوام دختر داشته باشم چون توانایی مواظبت و کنترلشو ندارم حالا می فهمم چرا، همین چند مدت پیش یکی از دخترای مدرسه مارو مدیر تو یه ماشین مدل بالا ب زور بیرون کشیده آخه چطور یه دختر راهنمایی میره با یکی مث پدربزرگش، واییی، باورم نمیشه یعنی... بازم میگم خیلی مواظب دختراتون باشید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم هم براش گذاشتن شوگر ددی

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

همش از سادگی و نادونیه.... گول پول پیرمرد رو خورده.... 

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

نمیگم ذات خود بچه مهم نیست ولی واقعا ایمان دارم که اگر دختر توی خونه اشباع باشه از محبت درست و به جا خیلی کمتر دنبال این روابط میره . خصوصا محبت و وقت گذرانی با پدرش 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

آره ولی پسرها همه سالم خوب . دخترا همه خراب بد . خدا هیچ کسی رو دختر نصیبش نکنه . اونایی هم که کرده صبر بده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.