2777
2789

اول از شامپو کلیر استفاده کردم ی مدت جواب داد بعد دیگه نه 

ی مدت سرکه سیب با شامپوم قاطی کردم چند ماهی خوب بود دوباره همون اش و همون کاسه 

الان سه ساعت قبل حموم با روغن نارگیل حسابی چرب میکنم فعلا مشکل حل شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تا شوره سرت رو درمان نکنی نمیتونی به بقیه برسی 

شامپو زیتون مخصوص موهای خشک مورال اپ بزن بعد شامپو مخصوص ضد شوره ام ان دی بعدش هم سرم مو با ماسک مو مورال اپ استفاده کن تا جوا ب بگیری 

اگر خواستی من در خدمتم

هلث نوشن چیه.. از داروخونه میشه تهبه کرد 

شامپو و تونیک ضد ریزش و ماسک موی گیاهی هستن من خودم تو اینستا سفارش میدم واسم ارسال میکنن قبلا تو واتساپ سفارش میدادم تازگیا پیج باز کردن تو پیج سفارش میدم 

چ فرقی میکنن🤕

فرق میکنن عزیزم شوره ریزه چربه که برای درمانش از شامپو ضد شوره استفاده میکنند اما پوسته خشک سبکه درشته که به خاطر خشکی بیش از حد پوست سر بوجود میاد بعد از شستن سرت اگر خارش داشتی به هاطر خشکیه پوست سرته اگر قبل از حمام خارش داری پوست سرت چربه 

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
من شامپو مخصوص موهای خشک ایروکس میزنم قبلا داو میزدم الان داو موهای خشک پیدا نمیکنم

داو صورتی موهای خشک ک موجوده نرم کننده هم  زدم خیلی  خوبه  ،اما  نمیدونم ضد شورش  هم  خوبه یا نه، خود داو ،،موهای خشکش  که ریزش مورو نداشتم

آیدا،همزاد من..به تو ثابت خواهم کرد عشق تواناتریین خدایان است :)

سلام عزیزم برای خرید بهترین شامپو ضد شوره من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-anti-dandruff-shampoo/