2777
2789

وای منم خوابای جنی میبینم براهمین منم میرم کنارش میخوابم دیگه 

یسره توحال ما میخوابیم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تنهانخوابیدیایه چراغ یه نوربالاسرتون روشن باشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

وای منم خوابای جنی میبینم براهمین منم میرم کنارش میخوابم دیگه  یسره توحال ما میخوابیم

دیشب تا صبح حس میکردم یکی کنارمه تو اتاق خ آشفته بودم

خدایا شکرت🙏💙💜
دیشب تا صبح حس میکردم یکی کنارمه تو اتاق خ آشفته بودم

ن تنها نخواب یا شوهرت بیاد پیشت یا توبرو پیشش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خ کم پیش میاد ولی میخام بدونم دلیلش چیه  شنیدم اگه دعا برات گرفته باشن اینطوری میشی

ببین زن وقتی ازدواج میکنه میگن نصف دینش کامل میشه و انگار ی درجه ک میری بالاتر یکم حضورشونو حس میکنی اونا۶م مثل ما ادما زندگی میکنن زنوبچه دارن 

فقط دیده نمیشن توخونه راه میری یا یچیزی جابجا میکنی بگو بسم الله چون بچه هاشون بازی میکنن ممکنه لگدشون کنی یا اسیب بهشون بزنی براهمین اونا قهرشون بگیره اذیتت میکنن

وقتی وارد خونه میشی بلند بگو بسم الله اونوقت میفهمن تواین خونه آدم وارد میشه بچه هاشونو جمع میکنن میرن 

چهار قل توخونت اویزون کن 

شبا توحیات اب جوش نریز توسینک اب جوش میریزی بگو بسم الله

میری حموم دسشویی بسم الله بگو بفهمن ادم میاد برن صدمه نبینن 

اگ رعایت کنی اصلا کاریت ندارن

هرچی بهشون فک کنی بیشتر اذیت میشی سعی کن فکرتو درگیرشون نکنی

تومسیر در سعی کن نخوابی بالا سرت قران بذار 

روبه قبله بخواب 

رخت خوابتو پهن کرده ول نکن میگن شیطان اونجا رابطه برقرار میکنه بچه دار میشه