2777
2789
عنوان

ینی طلاق راه حله؟

352 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من خیلی دلم پره خیلی خستم از مهمترین‌چیز شروع‌میکنم ما یه دختر ۵ ساله داریم ک بخاطر ناسازگاری ها و دعواهای من و شوهرم عصبی شده و معده درد عصبی بالا میارع مواقع ناراحتی از بعد فهمیدن این موضوع تمام سعیم رو داشتم میکردم با وجود علاقه نداشتن ب باباش ک بینمون رو درست کنم از همه لحاظ خواستم خودمو بهش نزدیک کنم همه جور توجه و محبتی کردم دعواهامون خیلی کم شد ،...دیشب دوباره یه بحثی سر دیر اومدن شوهرم ب خونه پیش اومد کلا عادتشه جایی میره بعد ۶ ساعت تا من زنگ‌نزنم و گندش در نیاد برنمیگرده گفتم چرا اینطوری گفت اصلا تو برام مهم نیستی هر وقت خودم صلاح بدونم میام و گفت بخاطر اخلاق گند تو و نق نقات نمیام..خلاصه فهمیدم ک هر چی تلاش کردم الکی بوده دیگه دلسرد شدم انگیزه ندارم هرچی هم میگم نق نقای من الکی نیست پشتش خودتی ک شر درست میکنی ...ما ادم هم نیستیم ...دیگه از همون دیشب بهش گفتم ک تلاشی نمیکنم توجه نمیکنم ازاد باش واسه خودت گفت خدا خیرت بده...ب طلاق فک میکنم اونم مشکلی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهتون حق میدم عصبی باشید ولی یه کار اشتباهی انجام می دید که پیش بچتون دعوا می کنید.. اون طفل معصوم چه گناهی کرده 

خیلی خوبه که همسرم پا به پامه💕دعا کنید خدا بهم فرزند بده تا عشقمون تکمیل تر بشه💕منم برای شما دعا می کنم🌹

برو مشاوره عزیزم ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

ازتون خواااهش میکنم بیاید تاپیکم، افسردگی داره دیوونم میکنه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

تو اگه واقعا میخوای تلاش کنی نق زدنت چیه؟تو خوب باش مطمئن باش روی بقیه هم تاثیر میذاری نه اینکه مثل گاو نه من شیرده باشی خوب باشی خوب باشی یدفعه بزنی خرابش کنی.

بذار یه دلخوشی ای داشته باشه واسه اومدن به خونه

عزیزم راهش اینه جدا بشی برای دخترت هم بهتره چون همش دعوا دارید ولی اگه میخوای بخاطر دخترت بمونی پس اصلا محلش نذار وفتی میاد دعوا نکن. گلم شوهر منم شبا نمیاد شاید دو بار در هفته بیاد الان دیگه کاری بهش ندارم. فقط به دخترم فکر میکنم 

به نظر من مشکل شما حاد نیست...همسرتون کدوم ویژگی بد رو داره؟

اعتیاد...دست بزن...فحاشی...تنبلی...چشم چرونی...؟

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
تو اگه واقعا میخوای تلاش کنی نق زدنت چیه؟تو خوب باش مطمئن باش روی بقیه هم تاثیر میذاری نه اینکه مثل ...

عزیزم درست میگید ولی من ک گفتم دیگه دعوایی نبود حس میکردم بهتر شدیم واقعا ....ولی دیشب اینطور گفت بازم

میخوای یه مدت به هیچی گیر نده و سوال نپرس بی تفاوت باش ببین چه جوری میشه

اونم دقیقا همینو میخواد ولی اینطوری هیچوقت خونه نمیاد الکی منو بهانه میکنه خودش کلا دوست داره بیرون بگرده ولی وقتی دعوا بشه میگه بخاطر تو هست

عزیزم درست میگید ولی من ک گفتم دیگه دعوایی نبود حس میکردم بهتر شدیم واقعا ....ولی دیشب اینطور گفت با ...

تو غر زدی که اینجوری کرد.

خودت یکی همش سرت غر بزنه خوشت میاد.

اگه از دیر اومدنش ناراحتی میتونی با چندتا جمله قشنگ دیگه این حسو بهش برسونی که دوست داری زودتر بیاد خونه خیلی نرم تر ولطیف تر.