سلام بچه ها من خیلی دلم پره خیلی خستم از مهمترینچیز شروعمیکنم ما یه دختر ۵ ساله داریم ک بخاطر ناسازگاری ها و دعواهای من و شوهرم عصبی شده و معده درد عصبی بالا میارع مواقع ناراحتی از بعد فهمیدن این موضوع تمام سعیم رو داشتم میکردم با وجود علاقه نداشتن ب باباش ک بینمون رو درست کنم از همه لحاظ خواستم خودمو بهش نزدیک کنم همه جور توجه و محبتی کردم دعواهامون خیلی کم شد ،...دیشب دوباره یه بحثی سر دیر اومدن شوهرم ب خونه پیش اومد کلا عادتشه جایی میره بعد ۶ ساعت تا من زنگنزنم و گندش در نیاد برنمیگرده گفتم چرا اینطوری گفت اصلا تو برام مهم نیستی هر وقت خودم صلاح بدونم میام و گفت بخاطر اخلاق گند تو و نق نقات نمیام..خلاصه فهمیدم ک هر چی تلاش کردم الکی بوده دیگه دلسرد شدم انگیزه ندارم هرچی هم میگم نق نقای من الکی نیست پشتش خودتی ک شر درست میکنی ...ما ادم هم نیستیم ...دیگه از همون دیشب بهش گفتم ک تلاشی نمیکنم توجه نمیکنم ازاد باش واسه خودت گفت خدا خیرت بده...ب طلاق فک میکنم اونم مشکلی نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو اگه واقعا میخوای تلاش کنی نق زدنت چیه؟تو خوب باش مطمئن باش روی بقیه هم تاثیر میذاری نه اینکه مثل گاو نه من شیرده باشی خوب باشی خوب باشی یدفعه بزنی خرابش کنی.
عزیزم راهش اینه جدا بشی برای دخترت هم بهتره چون همش دعوا دارید ولی اگه میخوای بخاطر دخترت بمونی پس اصلا محلش نذار وفتی میاد دعوا نکن. گلم شوهر منم شبا نمیاد شاید دو بار در هفته بیاد الان دیگه کاری بهش ندارم. فقط به دخترم فکر میکنم