2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

2793 بازدید | 19 پست

بچه ها برای وزن گیری جنین میگن سوپ جوجه خیلی خوبه کسی بلده لطفا طرزتهیه اش رو بگه.و اینکه پور ترومام ولیدی میل کسی استفاده کرده نتیجه گرفته؟دلستر میوه ای خوبه یا تلخ؟

شیر و خرما روزی سه بار ،بادام و بستنی بعداز غذا و گوشت و آب گوشت و آب سیب و سیب و شربت شیره اینا عالین خودم با اینا توی یه هفته ۳۵۰ گرم به وزن جنین اضافه کردم

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا برای من اهمیت نداره حنینم وزنش حتما سه بشه 

چرا من فکر میکنم اصلا سلامتش ربطی به این موضوع نداره  

چرا برا شما اینقدر مهمه

شاید چون خودم دو کیلو دویست و پنحاه بودم الان هم قدم خوبه هم وزنم 

چرا برای من اهمیت نداره حنینم وزنش حتما سه بشه  چرا من فکر میکنم اصلا سلامتش ربطی به این موضوع ...

جنین با وزن مناسب بغل کردن و رسیدگی بهش راحتتره بچه اولم درشت بود خیلی راحت بودم سر نگهداریش تازه زردی اینام نداشت چون کامل بود الان سایزش با بچه های ریزی که متولد شدن یکیه 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
جنین با وزن مناسب بغل کردن و رسیدگی بهش راحتتره بچه اولم درشت بود خیلی راحت بودم سر نگهداریش تازه زر ...

فقط همین

اخه منم دو تا بچه قبلیم خوب بودن اما واقعا الان که دوباره باردارم اصلا برام مهم نیست وزن کیری میگم سالم باشه نهایتا مثل خودمه

شربت شیره چیه چطور باید درست کنم 

همون شیره انگوره که با آب باهاش شربت درست میکنم روزی سه لیوان میخورم 

فقط همین  اخه منم دو تا بچه قبلیم خوب بودن اما واقعا الان که دوباره باردارم اصلا برام مهم نیست ...

آره تازه من لباسهاشو از سایز یک به بالا خریدم اگه ریز باشه و لاغر مجبورم بازم برم لباس بخرم پس بهتره تا میشه وزن بگیره دکترم معتقده توی شکم وزن بگیره خیلی بهتره

هفته چندمی من الان هفته نوزده هستم هنوز ضد تهوع میخورم

۳۹و چهار روز