2777
2789

سلام دوستان

من قرار توی ورکشاپ کیک پزی شرکت کنم اما آموزشگاه فقط مدرک خودشو میده و مدرک فنی حرفه ای نمیده 

چطور باید بعدش اون مدرکو بگیرم

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)

باید بری فنی حرفه ای امتحان بدی مدرک بگیری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم باید بری سازمان فنی حرفه ای شهرتون، ببینی آزمونش کی هست و براش ثبت نام کنی

بری آزمون بدی ایشالا مدرک بگیری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
فکر کنم باید بری سازمان فنی حرفه ای شهرتون، ببینی آزمونش کی هست و براش ثبت نام کنی بری آزمون بدی ای ...

عزیزم نیاز به کلاس رفتن مجدد نیست

فکر نکنم، برای خیاطی که به من همینو گفتن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بازم برو از خودشون بپرس گلم

نه اما شاید در آینده بخوام این کارو ادامه بدم فعلا فقط برای دل خودم میخوام برم کلاس کیک پزی

منم دوس داشتم مدرکشو بگیرم از بس گفتن سخته دنبالش نکردم دیگه

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙
دستت دردنکنه گلم

خواهش میکنم موفق باشی 🌼

منم دوس داشتم مدرکشو بگیرم از بس گفتن سخته دنبالش نکردم دیگه

شما کلاس کیک پزی رفتی 

بنظرت با یه ورکشاپه دوروزه میشه از صفر همه چیو یاد گرفت