2777
2789

توروخدا کمکم کنید 

دارم جدا میشم یه چندتا سوال دارم 

نمیتونم بخوابم مجبور شدم عضو بشوم کمک بخوام 

هرکی میتونه کمک کنه دریغ نکنه 

اجرتون با صاحب این شب ها آقامون علی(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالت چیه بپرس شاید کسی بلد بود جواب داد

ده ساله ازدواج کردم 

الان حدود یک سال و دو ماهه ک خونه پدرم هستم 

نفقه و مهریه رو گذاشتم اجرا و جلبشم گرفتم 

درحال حاضر زندانه و جلبش و فرستادن از طریق دادگاه ب زندان 

۶ فروردین از طریق دفتر قضایی درخواست طلاقم و فرستادم دادگاه چقد طول میکشه دادگاه برام وقت جلسه تعیین کنه

سرچ‌کنید شماره کسایی که سوالات حقوقی رو جواب میدن میاد بعضی جاها هم میتونید برید ۱ ساعت هر سوال حقوقی دارید بپرسید هزینه میگیرن      فقط هر روز قانون عوض میشه  مخصوصا در مورد طلاق و جدایی حتما با ی کار بلد صحبت کنید 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
سرچ‌کنید شماره کسایی که سوالات حقوقی رو جواب میدن میاد بعضی جاها هم میتونید برید ۱ ساعت هر سوال حقوق ...

انقد سعی کردم ک سوالم و ثبت کنم تو یکی از همین سایتا ک نشد ک نشد روانی شدم همینجوری ک سرچ میکردم با نی نی سایت آشنا شدم گفتم شاید کسی باشه ک بلد باشه بتونه کمکم کنه

انقد سعی کردم ک سوالم و ثبت کنم تو یکی از همین سایتا ک نشد ک نشد روانی شدم همینجوری ک سرچ میکردم با ...

من سال ۹۹ بود فکر کنم تو اینترنت سرچ کردم شماره اومد ثبت کردنی نبود تلفنی جواب میدادن 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
بخدا من نمیدونم  من فعلا تو مرحله نفقم😔 شورا چند جلسه طول کشید؟ چقد برات نفقه بریدن؟

من فقد یه جلسه رفتم همشم خودم رفتم وکیلم نگرفتم ولی با یه وکیل مشورت کردم بهم گفت نیازی نیس خودت میتونی از پسش بر بیای 

ماهی ۱میلیون و۱۰۰ باید بریزه برام 

ولی فعلا ک زندانه و هیچی 

ده ساله ازدواج کردم  الان حدود یک سال و دو ماهه ک خونه پدرم هستم  نفقه و مهریه رو گذاشتم ...

معمولا زیر یک ماه

بازم بستگی داره به میزان شلوغی شعبه و شهر شما

حقوق خوندم اگه بتونم پاسخ سوالتونو میدم🥰
من سال ۹۹ بود فکر کنم تو اینترنت سرچ کردم شماره اومد ثبت کردنی نبود تلفنی جواب میدادن 

با خودم گفتم شاید اینجا کسی باشه ک کمک کنه اونجا خیلی گیج کننده بود روانم کم بهم ریخته اس بیشتر بهم ریختم هی ک سعی میکردم و نمیشد اشکامم همینجوری میریخت 😔

من فقد یه جلسه رفتم همشم خودم رفتم وکیلم نگرفتم ولی با یه وکیل مشورت کردم بهم گفت نیازی نیس خودت میت ...

من یه جلسه رفتم ولی اون نیومد

حالا پنجم جلسه دوممونه خدا کنه زودتر برام بنویسن دستم خالیه

این داره ماهی ۱۲ ۱۳ تومن حقوقشه