2777
2789
عنوان

روزمرگی وخاطرات یک سلیطه بانو😌😉

7229 بازدید | 191 پست

بچها چون خیلی ازم میپرسیدم روازی مامانای شیر به شیر چجوریه تصمیم گرفتم خاطرات یه روزمو بنویسم براتون بخونین بخندین 😂درضمن قبل اینکه بپرسین من ۲۱سالمه دخترم ۲سال وپسرم پنج ماهه 

کوکو بزبز نکنین زیاده پشت هم بیان🤗

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

روز من معمولا از ساعتای یازده تا یک شروع میشه تازه همونم به زود هلک هلک کنان از بین این تا شنگول منگول خودمو میکشم بیرون ومیشتابم به سوی دشوری 😄تا اینا خوابن برم راحت خودمو ولو کنم بعد ازین که مادرشدم فهمیدم حتی رفتن به دستشویی با خیال راحت هم جزو لذت هایه دنیوی هست😁میرم به سوی آینه وشستشو دوست دارم خودمو با اب خفه کنم چون چشمام باز نمیشه😓وقتی حسابی اب یخ زدم وحسابی پوستمو قرمز کردم خودمو تو آینه مرتب میکنم اوه😵چشمم میوفته به آینه جوون😎چه سری چه دمی عجب پایی ماشالله ماشالله اگه رونالدو میدیدت عمرا میرفت اون جورجینای ایکبیری رو میگرفت 😌تپ تپ تپ 😖صدای دست دخترمه که داره در میزنه چون بیدار شده و میبینه مامانه نی قلیونش نیست 😓اومدم بیرونو گفتم جونم اونم اشاره میکنه به پوشکش یعنی بابا بیا اینو بکن الوچه وبالشتکام نم زدن زن 😑پوشکشو میکنم ومیندازم تو سطل خودشم قشنگ میشورم تا بونگیره پوستشم نسوزه برا آخرین بار نگاهی مکش مرگه ما تو اینه میندازم چشمم میخوره به اون ریشو پشم یکم غصه میخورم وای میگم بی خیال بابا هلو با پرزش قشنگه 😌😎خلاصه میرم بیرون شلوار خرگوشیمو جابه جا میکنم تیشرت رنگو رورفته مردک جذابمو میپوشم موهامم میبافم که تو دستو پام نباشه تو اینه که نگاه میکنم حس میکنم تویه لباسام یه ماکارانیم تو لوله بخاری😂یه جذاب لهنتی دخترم دیگه صبرش سراومده گشنست عین باباشه وقتی گشنه بشه خون جلو چشمشو میگیره😉اون یکی هم هنوز خوابه میرم یه چایی میزارم وبساط صبحانه رو اماده میکنم معمولا پنیر یا کره کلا زیاد اهل بقیشون نیستم میرم میشینم تا صبحانه این شیطونو بدم دیگه گریش درومده اون یکی هم مثل این توله گربه هایی تازه به دنیا اومدن با دماغش منو بودمیکنه وکم کم امادگی میگیره براترکیدن 😄من در لحظه بمبو خنثی میکنم فلفلی(چون خیلی شیطونه بهش میگیم فلفلی😂) رو  میشونم سر سفره قاشقم میدم دستش تا خودش از خودش پذیرایی کنه خودمم میرم میشینم تا به قلقلی (عینهو کوفته تبریزیه قد یه نخود فرنگی😂)برسم اول پوشکشو باز میکنم بالشتک هاشو میبرم میشورم میارم میزارم رو تشک مخصوصش که درست کردم تا راحت جیش کنه وبرا خودش ابشار درست کنه😌گوشاش چشاش لای انگشتای دستو پاشو همیشه تمیز نگه میدارم لایه لایه های گوشتشو باز میکنم تمیز میکنم تا عرق سوز نشه شیرش میدم و اسباب بازیاشو میدم دستش خودمم میرم تا یه لیوان چایی بخورم تند تند چند لقمه میچپونم تو دهنم ویه ابشار چایی هم روش بشوره ببره دوباره به دخترم تاکید میکنم که جیش داره یانه چون تازه دارم میگیرمش همش باید چشمم بهش باشه اگه نداشت موهاشو شونه میکنم میفرستمش پی بازی خودمم یه روسری میبندم جارو به دست میرم به جنگ کافر😎😂حالا جم نکن کی بکن عین اسب شیهه کشون بدو اینور بدو اونور لامصب فکر میکنی گله بوفالوهای افریقایی از خونمون رد شده 😑اون وسط فقط جنیفر لوپزو نمیتونی پیدا کنی وگرنه همه چی هست😂خلاصه اون وسطا یه پونزده باری پیتیکوپیتیکو کنان میدوام میرم تا می می هامو بندازم بیرون و عملیات شریف شیردهی رو انجام بدم سعی میکنم یه سری هم به نینی سایت بزنم تا جامعه احساس کمبود نکنه😌بعد از دوساعتی که احساس کردم پسرم خسته شده بالشتک هاشو با اب گرم میشورم چرب چیلی میکنم یه ماااااچ گنده هم میزنم روش ازون اب دارا بعد پوشکش میکنم میندازم تو تاب گهواره ایی حالا تاب نده کی بده با اون صدای نکرم که اگه کلاغ بشنوه پرریزان میکنه شروع میکنم لااااا😲لااا😲لاااااااگربه لالا چوقوک (به لهجه کرمونی یعنی گنجشک😂)لاااالاااا پسرمم از چشاش التماس میکنه مادر من خودم خشک خشکم میخوابم😥ولی نمیخوام حق بمونه به گردنم بچم بی لالایی بمونه 😌😌اگه دارین میگین فلفلی کجاست با تبلتش مشغوله بیشتر وقتا کلا یه بچه ایی هست که تنها بودنو بیشتر ترجیح میده😄بچم میفهمه این روزگار کثیف به درد نمیخوره😷بعد ازین که نی نی خوابید میرم پی ظرف شستن بقیه تو حموم دعوا میکنن ولی من پای ظرفشور یادم میاد از اعظم بالشتک طلا بگیر تا کوکب مارمولک گروه گروه میان جلو چشمم منم با دعواهای خیالی حسابی میکنمشون تو دیوارویه ماله هم روشون 😌ظرفاروکه شستم میرم سراغ اشپزی برا شام عین فاطی کوماندو با استفاده از حرکات رزمی قوداااگویان میرم تو کارش دخترمم با اون قد کوچولوش میاد سراغم دست کوچولوشو مشت میکنه باز میکنه میبنده  یعنی بده در راه خدا غریبم ندارم زنو بچم تو خونه منتظرن🥺🥺از اولی که شروع میکنم تا وقتی در اون قابلمه بسته میشه بچم یه شام خام خام میزنه بعضی وقتا میگم این یه بز درون داره😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بعد میرم سراغ لباسا بسکه کثیف میکنن این لباسشویی ما خالی نمیشه لباسشویی بیچاره هروقت منو نیبینه صدای قیس قیس میده دکمشوکه میچرخونم حس میکنم میگه ولم کن ولم کن دست از سرم بردار جونه مرگ شده😂خلاصه میشینم سر تشت دخترمم اردکاشو ورمیداره میاره که شروع کنه کف بازی خودمم میشینم میگم برات شعر بخونم نگام میکنه میگه هیم🥺بچم متوجه نمیشه منم میگم بزار یه چهچه بزنم جیگرش حال بیاد😎میخونم:(دختر بودم درکنج خوونه😎اب میکشیدم من از رودخونه😌ارزوداشتم که شوورکنم (اینو از ته دلم میخونم😂)فر بزنمو فرقمو یک بر کنم 😉از خونه تاجر اومدم دیدم دم الحمدالله که پسندیدم دم 🤤🤤مامان جون مامان جون قرانو بیار ردم کن درخونه شوورم کن میدونی که من زمختم باخوارشو درمیوفتم😎ای خوارشویه غرغرو خواستی پسر نیاری تاج عروس بیاری 😇حالاکه پسر اوردی حالاکه عروس اوردی کل بزنو کل بزن دردهنت گل بزن😂بعد به دخترم میگم خوشت اومدقیافش اینجوریه🥺🥺هوم خلاصه اون وسطا پسرمم چند باری بیدار میشه وممن ممن گویا نعره میزنه 😖دیگه لباسارو پهن نمیکنم چون دم عصره میزارم صبح افتاب میکنم 😇یه تپه اسفناج مردک جذابم خریده بود با هزار زورو زحمت پاک کردم پسرمم میخزه عین دوتا گوسفند یه بار فلفلی میومد میچرید یه بار قلقلی 😑تا اینارو پاک کردم رگ رگ وجودم به گریه اومد وفغان ازین سرنوشت شوم کردن 😩😩خلاصه دیگه تقریبا کاروبارم تموم میشه اقا موشتبامیاد(اسم الکی گذاشتم خودمم میدونم مجتبی نوشته میشه 😂)از همون دم در جوری ناله سر میده انگار از میدون جنگ برگشته 😖

زن زن کجایی

چیه بابا اینجام خسته نباشی

سلامت باشی همسر عزیزم گشنمه

😐

اینجوری نگاه نکن دیگه زن گشششنمه

باش باش حالا برو خستگی درکن 😑

ما بعضی وقتا ساعتای شیش عصر شام میخوریم وگرنه جنگ راه میوفته 😂😂خلاصه میرم بساط سفررو اماده میکنم میچینم پسرمو میزارم تو روروئک دستای دخترمو میشورم میام سرسفره شوهرم تا میرسم عین نهنگ قاتل بلعیده ورفته😑😐منم نشستم دخترمو اول سیرکردم فرستادم بره خودمم عین مرغ یه نوک به اینور یه نوک به اونور میزنم وجمع میکنم 😩وقتی نشستم شوهرم سرش تو گوشیش بود بهش گفتم اقا میشتبا خسته نباشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباشی
دستت دردنکنه زن
غذا خوشمزه بود
😑
اره دستت دردنکنه 😶
همین 😑
چی بگم دیگه خوب بود اوف 😤
یعنی چی یعنی چی تو نباید یه تشکر بکنی میفهمی من از صبح عین شتربارکش زحمت کشیدم حداقل یکم تعریف بکن😖
اوهو حالا میگه چیکار کرده از صبح زیر سایه خنک لنگات جلو تلوزیون دراز بوده😶
اینجا بوداعصابم ریخت بهمو با خودم یه نقشه درست حسابی ریختم گفتم باشه اگه من سلیطه خاتونم یک بلایی سرت بیارم گوسفندا به حالت بع بع کنن😖
حالت چهرمو مظلوم کردم گفتم من خوابیدم من دراز بودم نه من دیگه یه لحظم تو این خونه نمی‌مونم ازجام بلند شدم رفتم اول گوشیو مخفیانه گذاشتم بالا کمد(حالااینو داشته باشین😂) 😢به حالت یورتمه کنان دویدم سمت چمدونم اونم پشت سرم اومد زن نکن داری چیکار میکنی 😩اقامیشتبا من میرم تو بمون با بچه هات (تو دلم داشتم برا ناهارفردا تصمیم میگرفتم😂)عین فیلما لباسامو جمع میکردم اونم هی میگفت توروخدا اشتباه کردم یه حرفی زدم منم هی لباس میگذاشتم (تودلم میگفتم وااای این لباسارو ازدستم بگیر مرد من دارم همه جاروبهم میریزم ای خدااینارو چطوری جمع کنم 😖)بعد دیدم نع لباسارو نمیگیره فقط التماس میکنه منم گفتم تا خسارت به خودم نزدم برم😂😂رفتم مثلا سراغ گوشی
الان زنگ میزنم بابام بیاد دنبالم اونم هی دنبالم میومد میگفت دست بردار زن اشتباه کردم منو با این بچه هاتنها نزار من که می می ندارم این بچه چی بخوره😂منم هی میگفتم این گوشی کوو الکی مثلا سخت درپی پیدا کردنشم😂خلاصه سکانس اول انجام شده بود برا اینکه قشنگ حق مطلب ادا بشه رفتم سراغ نقشه( بی)😎رفتم یه گوشه خونه که چهار طرفش نرم باشه وایسادم درحالی که اشک در چشمانم جمع شده بود و خودمو به زمینو زمان میزدم دست گرفتم به سرمو گفتم وای وای😩سرم گیج میره شوهرم دوید گفت چی شدی چی شدی وووو فررر غش 😂😂خودمو ول کردم روزمین اونم هی میزد تو سرشو از ۱۲۲۴امام وپیرو پیغمبر طلب امرزش میکرد شیهه کشون دوید طرف اشپز خونه منم تا رفت یه نفس گرفتم و دوباره رفتم تو حس اومد با یه تشت اب قند هی اب میزد به صورتمو زن زن میکرد بچهامم تو اتاق اصلا نفهمیدن چی به چی شده 😂منم یه چند ثانیه خودمو نگه داشتم دیگه دیدم داره خندم میگیره کم کم مثلا دارم به هوش میام بیچاره بالا سرم هی اب قند حل میکرد میگفت بخور بخور قربونت بشم فشارت افتاد😭تو دلم گفتم نقشه با موفقیت انجام شد😌😂دیگه بلند شدم مقداری چس ناله کردم رفتم پیش بچها گفتم بامن حرف نزنیا نمیخوام قیافتو ببینم میشتبا😑گفت باشه توروخدا حلالم کن میفهمم سخته تنهایی ببخش🥺🥺دیگه رفتم پیش بچها دیدم عین دوتا بچه گربه با خودشون مشغولن بلند شدم جا پهن کردم دوتارو پوشک کردم لباس پوشوندن بردم رو جا فلفلی که اصلا خواب نداره هی میرع پیش اسباب بازیاش قلقلی هم چپ راست چپ راست بالا پایین دایره مثلث 😑تا میخوابن کل وجودم جیغ میزنه حتی وقتی میخوابن هم تو خواب میان میچسبن دقیقا زیر بغلم باید بوی مامان تا عمق وجودشون بره😎اقا میشتبارم جاشو اون دور دورا میندازیم 😂تا صبح اینقدر بلند میشم میشینم که کل وجودم از درد گریه سر میده تا ساعت یک که فشار میارم اینا بخوابن وقتی اینا میخوابن دیگع نوبت میرسه به
خوشگذرونی خودم که میام نی نی سایت😂..

روز من معمولا از ساعتای یازده تا یک شروع میشه تازه همونم به زود هلک هلک کنان از بین این تا شنگول منگ ...

خدا نکشت دختر😂😂😂😂اشکم راه افتاد مامان باحالی هستی افرین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

[QUOTE=234271532]سلیطه بانو چیه؟؟؟؟ یه کوچولو به خودتون احترام بزارین[/QUOTE 

طنزه عشقم واسه خنده بود

خدا نکشت دختر😂😂😂😂اشکم راه افتاد مامان باحالی هستی افرین

قربونت بشم😂

روز من معمولا از ساعتای یازده تا یک شروع میشه تازه همونم به زود هلک هلک کنان از بین این تا شنگول منگ ...

چقدررر قلم ات خوبهههههههه 

تو باید استند آپ کمدی کنی 

لذت بردم👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

چقدررر قلم ات خوبهههههههه  تو باید استند آپ کمدی کنی  لذت بردم👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

مرسی عزیز دلم از محبتته🤗