2777
2789

زن همسایمون پسرش با پسر من دوسته زن بد اخلاق و منفعت طلبیه   اوایلش خوش اخلاق بود بعد کم کم شروع کرد به تیکه پرونی و بی احترامی امروز با بچم پارک بودیم  اونم اومد با شوهر و بچش بعد من رفتم پیش بچم دیدم چپ چپ نگاه میکنه ینی نیومدی پیش من بشینی خدافظی نکرده گذاشت رفت ..تو محل هم به همه تعارف میکنه بیایید داخل اما منو تارف نمیکنه انگار میخواد بگه ادم حسابت نمیکنم نمیدونم چطور باید باهاش رفتار کنم حالش جا بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن رفت و امد و حرف و دوستی با همسایه رو درک نمیکنم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ما خودمون این جونورا رو پر رو میکنیم منم یه همسایه دارم خودش اومد دم درمون بهم گفت بهت حس خوب دارم انرژی مثبت گرفتم ازت باهام رفت آمد کن بعد که راهش دادم خونه زندگیم و باهاش گرم گرفتم دور برداشت الان دخترش شاگرد ماست یه سلام نمیده بهم😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برش بی محلی تیز ترین شمشیر است 

تو هم محل نده

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
خب اره خودم از این اخلاقا ندارم دوست دارم باهمه دوستی کنم

به هر دليلي نميخواد با شما دوستي كنه چرا دنبال اينيكه حالش روبگيري؟كاري باهات كرده؟فقط اهميت نداده بهتون كه اونم دوست نداشته و حق داره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم