2777
2789
عنوان

آب برنج برای رشد مو

469 بازدید | 16 پست

سلام دوستان تو نت نوشته که آب برنج نمک نداشته باشه مگه اشکال داره یکمی داشته باشه؟برنج آبکشی روزانه خودمو آبشو میتونم بردارم.. اگرم نمک نزنم که وا می‌ره و مزه آب میگیره غذام...اشکالی نداره نمک داره؟اسپری میکنم من

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اب برنجی ک میشورم رو میزنم ب موهام منظورم ابیه ک دوسه بار اول ب برنج میزنم و دور میریزم تا شسته ...

اخه لولو داره بار اول و دوم

اره شپشک داره من دور اول و دوم رو دود میریزم دور سوم رو نگه میدارم واسه موهام

تاثیری داره رو رشد؟

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
اره شپشک داره من دور اول و دوم رو دود میریزم دور سوم رو نگه میدارم واسه موهام

نوشته بود اون آب غلیظ آبکشی بیشتر تاثیر داره اخه