2777
2789

فکر کردم شاید با این تاپیک بتونم به کسایی که مثل من دوست دارن دختر داشته باشن اما شرایط پرداخت هزینه تعیین جنسیت و دکتر رفتن ندارن کمک کنم،

توی خانواده خودم و همسرم معمولا بچه ها پسرن،ما چون دختر دوست داشتیم گفتیم تا جایی که از دستمون بر میاد کارایی که میشه انجام بدیم تا احتمال دختردار شدن و بالا ببریم..اگر شد که خداروشکر،اگر نشد بازم خداروشکر میکنیم…

من ۳ ماه تحت نظر دکتر زنان و دکتر تغذیه رژیم تعیین جنسیت دختر گرفتم..

فقط چیزای سرد خوردم،خیلی رعایت کردم،رژیم سرشار از کلسیم و منیزیم گرفتم،رازیانه خوردم…لبنیات،کاهو،شلغم،پاستا،برنج…….

بعد از ۳ماه اقدام کردم برای بارداری،اما برای تخمک گذاری از کیت استفاده کردم که همون روزه تخمک گذاری نباشه که احتمال پسر بودن بیشتره… 

و هربار قبل از نزدیکی از دوش سرکه استفاده کردم…

ولی بازم آماده بودم برای هر دو جنسیت..چون میدونستم ممکنه نشه

اما امروز فهمیدم بچه م دختره🥰🥰🥰🥰🥰

اگه کسی سوالی داره بپرسه من راهنمایی کنم..چون من ریز به ریز درموردش اطلاعات دارم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک فعلا عقدم ولی الهی خدا ب منم ی دختر ناز و سالم بده😍😍خدا بچه شما رو هم حفظ کنه

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...
من عاشق دخترم راستش پسر دوست ندارم یعنی روحیه من به پسر نمیخوره اصلا

منم اینجور بودم ولی خدا پسر داد😅😅..خداروشکر که سالمه و بچه نازی هم بود ..ولی خدا روشکر دومیم دختر شد....ولی  تا اومدم ذوق کنم خدا دوباره یه سورپرایز دیگه داد بهم و سومی پسر شد🤣🤣...

چه خوب.خوش بحالت.مبارکه.من سر بچه اولم کلی سردیجات و لبنیات خوردم و روزای تخمک گزاری هم نبود ولی پسر ...

بله.. خیلی پیش میاد که نمیشه.. واسه همینم من آماده بودم که پسر بشه😁