2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن نخود خوبه،نمکش نمک دریا باشه،سرکه فقطسفید باشه.ولی به نظرمن بهترین روش درست کردنس توی بطری نوشابه اس من هرچی این مدلی دیدم هم خوشمزه تر بوده یعنی قشنگ مزه به خورد خیارا رفته بود هم تردتر بود

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

خیارشورا رو با سوزن ،خلال دندون هرچیز تیزی سوراخ کن حتما 

به ازای هرلیوان یه قاشق نمک بریز درحدی که شوریش رو حس کنی  شور نباشه نرم میشن خیاراا

سرکه هم درحد نصف لیوان اضافه کن 

سیر، شوید خشک شده، مرزه ، نعنا ،تره کوهی و فلفل هم لازمه

میگن نخود خوبه،نمکش نمک دریا باشه،سرکه فقطسفید باشه.ولی به نظرمن بهترین روش درست کردنس توی بطری نوشا ...

خیارای تمیز رو بندازم تو بطری روش سرکه بریزم؟ دیگه اب نریزم؟ نمک و پونه یا سیر نریزم توش ؟ 

من مامانم اینجور درست میکنه عالی میشه

با خیارهای ریزمیزه عالی تر میشه

خیار میشوره خشک میکنه داخل ظرف میریزه آب جوشیده خنک اضاف میکنه با یه مقدار سرکه

نمک، چندتا حبه سیر، فلفل قرمز، یه کم ترخون خشک و حدودا 10 تا دونه نخود برای اینکه داخل خیار شور پوک نشه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

چند کیلو خیار بگو تا ازش بپرسم چیا بریزی و چقد خواهرم جوری درست میکنه عطرش مست میکنه ادم و ساندیچ قدیمیا رو یادته خیارشورشون چقد عطر داشت اونجوری درست میکنه

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
چند کیلو خیار بگو تا ازش بپرسم چیا بریزی و چقد خواهرم جوری درست میکنه عطرش مست میکنه ادم و ساندیچ قد ...

جون من راست میگی ؟!  چه عالی . در حد دو کیلو فعلا امتحانی میخوام درست کنم . 😍😍😍

جون من راست میگی ؟!  چه عالی . در حد دو کیلو فعلا امتحانی میخوام درست کنم . 😍😍😍

وایسا الان میپرسم باید بهش زنگ بزنم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞