2777
2789

میخام برای ترک کردن ب نفر کمک کنم که اعتیاد داره ب مرفین اما نمیدونم از کجا شروع کنم کسی اطلاعی داره؟اطرافتون کسیو داشتین که ترک کرده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک تا مرگ رفتم بزور و امضا بهم مرفین زدن دکترا😕کجا میاره؟!!ترکشم سخته

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
فقط ازش بپرس مرفین از کجا تهیه میکنه. چون ب این راحتیا گیر نمیاد

نمیدونم والا هیچی از موادی که مصرف میکنه نپرسیدم فقط میدونم مرفینه اما نمیدونم چجوری قانع کنم به کمپ بره دنبال راه حل دیگه ای میگردم

از کجا تهیه ش میکنه؟ 

نمیدونم والا هیچی از موادی که مصرف میکنه نپرسیدم فقط میدونم مرفینه اما نمیدونم چجوری قانع کنم به کمپ بره دنبال راه حل دیگه ای میگردم که بتونم بهش کمک کنم

نمیدونم والا هیچی از موادی که مصرف میکنه نپرسیدم فقط میدونم مرفینه اما نمیدونم چجوری قانع کنم به کمپ ...

شابد شبشه هست چون مرفین اصلا گیر نمیاد. مگه امریکایه ب این راحتی گیر بیاد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نمیدونم والا هیچی از موادی که مصرف میکنه نپرسیدم فقط میدونم مرفینه اما نمیدونم چجوری قانع کنم به کمپ ...

حتما ک نباید کمپ بره 

تحت نظر دکتر تو خونه ترک کنع 

ولی بعد ترک باید مراقب باشی ک ب مشروبات الکلی اعتیاد پیدا نکنه....

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡