2777
2789
عنوان

بازم قانون جذب ب من جواب مثبت داد

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی

آره

بابام چشمشو عمل کرده بود به خاطر خطای پزشکی چشمش مشکل پیدا کرد هر چی درمان میکرد خوب نمیشد

از طرفی من دنبال کار بودم

یه لکه پوستی هم مامانم داشت

من یه نامه نوشتم برای خدا و خواستمو گفتم بعد شکر گزاری کردم گذاشتم لای قرآن

از خدا خواستم تا بهمن ماه چشمش خوب شه و عمل کنه (در صورتی که دکترا میگفتن هیچ زمانی برای خوب شدن چشمش نیست شاید یک روز دیگه شاید ۱۰ سال دیگه چون دچار ماکولای چشم شده بود) 

کاری که دوست داشتم و نوشتم

در مورد مامانمم نوشتم

این کار و آذر ماه انجام دادم

دو هفته بعدش برام کار جور شد

دی ماه وضعیت چشم بابام بدتر شد 

ولی بهمن ماه یهو چشمش به یه دارو جواب داد و خوب شد و دقیقا بهمن ماه چشمش عمل شد دقیقا همون زمانی که من تعیین کرده بودم

شغلمم همونیه که میخواستم

لکه پوستی مامانمم نزدیک یک سال بود که داشت دکتر گفته بود مهم نیست اما از بین نمیرفت

ولی چند ماه بعد نامه نوشتنم از بین رفت 😍😍

متن خاصی داری ؟

اره الان برات مینویسم بنویس  به نام خداوند بزرگ 

ای خدای من ای پرودگار من ، تو خدای منی و من جز تو خدایی ندارم ، به نام  تو که بخشنده ترینی ، به نام تو که بهترینی به نام تو که تواناترینی ، من درخواست و مسءله ی خود را به تو میسپارم ( درخواست ت واضح و خودمونی بگو )را در کمترین  زمان ممکن با عزت و سریع ترین راه ممکن برام حل کن   که تو وکیل و وصی من هستی  و تواناترین وکیل این جهان هستی  که تویی خدای من و من جز تو خدایی ندارم  و تنها جایی  که من درخواست و مسءله ی من حل میشود درگاه توست  پس مسءله م را به میسپارم  و از تو میخوام با عزت و سریع ترین راه ممکن برام حلش کنی  و من به تو ایمان دارم ، ببین هفت شب بنویس بعدش دیگه بیخیالش شو به خدا بسپارش ، سعی کن شبا بنویسی نه روزا 

اره 

خانم من برا عمل مقدارمشخصی پول نیاز دارم چجوری نامه بنویسم تاحالا انجام ندادم اینکارو میشه شما برام متنو بنویسی ببینم چجوریه  چه فرشته ای؟

یه سری کتاب هم لازم دارم اونومتنشو چجوری باید بنویسم که کتابا به طریقی فراهم شه وبه چه فرشته ای؟ 

مرسی گلم 🤍

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂