2777
2789
اشتباه کردی نقطه ضعف نشون دادی عزیزم  الانم حضوری که جات نمیدن،  تلفنی هم اصلا تبریک نگو ...

اره ميدونم اشتباه كردم كه ضعف نشون دادم، فكر كردم كه ادم هستند. مثلا مادر من نزديك خونه خواهر شوهرم هست و يكبار گله كردم كه شما ايران حتي براي عيد يك زنگ نميزنيد تبريك بگيد. بلاخره ما دو تا خانواده هستيم كه وصلت كرديم 

امسال با سياست شماره مامانم رو گرفت و وانمود كرد كه ميخواستم عيد زنگ بزنه

بعد از مامان پرسيدم گفت نه زنگ نزده. خيلي ناراحت هستم از دستش. يك ادم دروغگو هست كه ميموزا به ظاهر به برادرش بگه من خيلي مهربون هستم و هواي خانمت رو دارم . بدم مياد ازشون. اين همه ادم مهربون نميدونم چرا اينها گير ما افتادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسيله خريدش نيست. زورم مياد كه ما بچه دار شديم اونها اصلا تبريك نگفتند و بچه رو نديدن و الان شوهر من ...

بی ننگ

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
اره ميدونم اشتباه كردم كه ضعف نشون دادم، فكر كردم كه ادم هستند. مثلا مادر من نزديك خونه خواهر شوهرم ...

خب بازم اشتباه کردی عزیز دلم

نمیتونی آدما رو مجبور کنی که به یکی تبریک یا تسلیت بگن

فقط یا عصبانی میشن و بدتر رفتار میکنن، یا مجبوری دروغ میگن

از هیچ کسی همچین انتظاری نداشنه باش، هر کسی رفتارش متناسب با شعور و شخصیت خودش هست 

بیکاری؟خیلی دوست داری بهت اهمیت بدن؟برو خواهر چندتادوستو رفیق پیداکن اونارم بزارخاک بخورن وقتی اهمیت نمیدن بهت توچراحرص میخوری بسپاربه فراموشی جوری که اسماشونم دیگه یادت نیاد

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
بیکاری؟خیلی دوست داری بهت اهمیت بدن؟برو خواهر چندتادوستو رفیق پیداکن اونارم بزارخاک بخورن وقتی اهمیت ...

مسيله شوهرم هست كه اصلا نميبينه. شوهرم خودش ميخواد بره خونشون و كادو بخره

اصلا شوهرم انگار كور هست و بي عاطفگي اونها رو نميبينه

من اينجا كلي دوست دارم ولي به هر حال هر كسي دوست داره كه وقتي ازدواج ميكنه باهاش خوب باشن. من هيچوقت بهشون بي احترامي نكردم

خب بازم اشتباه کردی عزیز دلم نمیتونی آدما رو مجبور کنی که به یکی تبریک یا تسلیت بگن فقط یا عصبانی ...

خوب چرا بايد عصباني بشن. مگه درست رابطه اين نيست ؟

پس منم ايران ميرم نميرم خونشون و تو خيابون قرار ميزارم . وقتي اون احترام به من و مادرم نميزاره منم در همون حد احترام ميزارم

يعني چي؟

بی ننگ یعنی هربلایی سرش بیارن براش مهم نیس برنمیخوره بهش

دقيقا همين هست و اين من رو خيلي حرص ميده

درواقع به خودش بی احترامی میشه اگه بفهمه وقتی دارن زنشو بی احترامی میکنن انگاربه خودش شده

درواقع به خودش بی احترامی میشه اگه بفهمه وقتی دارن زنشو بی احترامی میکنن انگاربه خودش شده

كاش سر عقل بياد و بفهمه. اصلا هر چي بهش بي محلي ميكنن عين خيالش نيست. نميدونم چرا اينطوري هست