2777
2789
عنوان

دو دلی در زندگیم

131 بازدید | 5 پست

سلام

من چون کسیو ندارم که باهاش حرف بزنم اینجا پیام میزارم

سال۹۷مجازی با کسی اشنا شدم و سه ماه بعدش اومد خواستگاری و با مخالفت های شدید عقد کردیم از فردای عقد من روز به روز چیزای جدیدی دیدم و هیچی نگفتم به هیچکس چون همه مخالف بودن و من خودم پافشاری کرده بودم

همه رو درون ریزی کردم ، اینکه سه سال بیکار بود و من گاهی پولش میدادم، سیگار میکشید، بددهن بود، خانوادش هم همینطور ، هیچکدوم یه ذره ادب در کلام نداشتن، اینم با خانوادش بد بود، تو وسایلاش قرص ترک اعتیاد پیدا کرده بودم و کلا اخلاقایی که من دوس داشتم نداشت، پای چشمش هم هر روز از روز قبل گودتر و سیاهتر میشد.

خلاصه اینکه ما سه سال عقد بودیم و با خفه بودن من الان سه ماهه اومدیم سرخونه زندگیمون، تا به امروز من همش سنگ آسیاب بودم و درون ریزی کردم بخاطر حرف مردم و اینکه دوس ندارم برگردم خونه بابام ، امروز ریختم بیرون و گفتم میخوام مستقل زندگی کنم و اگه از صبح تا آخر شب بکوب کار کنم از این زندگی بهتره، تو این مدت من اعصابم خیلی ضعیف شده و با کوچکترین تلنگر و حرف گریه ام میگیره، اونم فقط پاشد گفت چه مشکلی داری مگه و درست میشه همه چی و پا شد رفت.

دوستان شما بودین درست میکردین؟

درستش کن خودت خیلیارو دیدم شوهرشون خیلی اخلاقای خوب داشته ولی مشکل اعتیادش بوده ووایستادن وترک دادن شوهرشونو گرچه بایداول ببینی به چی اعتیادداره اعتیادش سنگینه یانه 

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.