2777
2789
عنوان

کاهش وزن هفته ای حداقل یک کیلو

529 بازدید | 18 پست

سلام اومدم از تجربه ای که برای کاهش وزنم داشتم براتون بگم شاید به دردتون بخوره

من حدود ده کیلو اضافه وزن پیدا کردم و شروع کردم به کاهش وزن ولی تنها روشی که تونستم ازش نتیجه بگیرم این بود که به جای وعده ناهار فقط سالاد کاهو و کلم و جوانه ماش و هویج و گوجه فرنگی و گل کلم در حجم بالا و بدون هیچ سسی اعم از لیمو و ابغوره و سرکه خوردم و روغن زیتون هم ممنوع بود کالری حدود ۱۵۰ هست و ظرف سالاد بزرگ حدود ۷۰۰ گرم سالاد میشه

من عادت به ریزه خواری دارم و این حجم بالا تایم زیادی طول میکشه تا تموم شه پس از ریزه خواری هم جلوگیری میکنه و ۱۲ لیوان اب یا بیشتر هم در طول روز میخورم کالری شماری نمیکنم ولی سعی کنم برنج و نان رو کم بخورم 

همین جوری اخر هر هفته که روی وزنه میرم میبینم یک کیلو کم شدم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالاده تکراری نمیشد ی هفته هر روز ظهر اونو میخوردی؟

نه فیلم میذاشتم چیزایی که دوست داشتم میدیدم سرم گرم بود سالادمم میخوردم برنج و نون هم هر روز میخوریم عادی نمیشه که الان واقعا بدنم احتیاج پیدا کرده بهش و حتما باید بخورم وگرنه حس مسکنم یه چیزی کمه

مرسی عزیزم  من ۷۲ هستم میخواستم برگردم رو ۶۵

منم همیشه ۵۸-۶۰ بودم ولی سر کرونا و این مشکلات شدم ۷۰ دیگه داشتم میشدم ۷۱ که اینو شروع کردم حالا میخوام برسم به ۵۵☺️

اون وقت شام چی چقدر می خوری چه ساعتی؟ خود من با رعایت شام وزنم کنترل میشه

شام برنج و خورش غذای معمولی میخورم ولی سرخ کردنی و فست فود نه ساعتشم هر وقت گرسنه م شد معمولا ۸تا ۹ میخورم که راحت بتونم بخوابم مقدارشم برنج رو سعی میکنم از ۶ تا قاشق بیشتر نشه واقعا ولی خورش مقدار خاصی نداره اگر باشگاه برم و پایین تنه ورزش کنم وعده بعد باشگاه رو ۲ تا فیله میخورم