2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😥

281 بازدید | 20 پست

این چه آزمایشیه 

دکتر تو سایت نداریم ؟الان عکس میذارم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ازمایشت خصوصی برام بفرس بهت میگم

عزیزم منم میشه عکس سونو و ازمایشمو بفزستمء

؟

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصی پیام بدین

ویزیت میخای ؟؟اسی رایگان میخاد😂

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
ازمایشت خصوصی برام بفرس بهت میگم

اینجا بهم نمیگی باید خصوصی بفرستم خصوصی عکس نمیاد همین جا بگو😢

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ویزیت میخای ؟؟اسی رایگان میخاد😂

من جواب ازمایش نذاشتم اخه خاستم بدونم این چه ازمایشیه

من جواب ازمایش نذاشتم اخه خاستم بدونم این چه ازمایشیه

تورو نگفتم اون خانمو گفتم .اخه چند وقت پیش یه پرستار بود برای خوندن ازمایش و مشاوره از بقیه ویزیت خواست 

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم
مشکلت چیه که دکتر رفتی ؟؟

شوهرم عمل کرده عمل قلب 

چکاب کامل یا ازمایش کامله از همه چی

ممنونم