2777
2789
عنوان

سهمیه 25 درصد و کنکورررررررر

117 بازدید | 8 پست

یه همکلاسی دارم سال دومیه داره کنکور میده، تا الانم نخونده زیاد ولی خیالش راحته با از الان خوندن میتونه پزشکی قبول بشه چون سهمیه ۲۵ درصد داره😐

واقعا میشه؟

با سهمیه ۲۵ درصد از الان شروع کنه پزشکی قبول بشه؟

خیالشم راحته

اونوقت من که ۲ سالهههه دارم میخونم....

چنین چیزی رو دیدین با چشم خودتون ؟؟ 

اره قبول میشه حتی اگ فقط عمومی خونده باشه

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه یه بار قبلا استفاده کرده باشه که نمیشه و سهمیش برا بار دوم خیلی کم میشه ولی کلا اره مثلا طرف 100 ...

اره پارسال استفاده کرد ولی فقط برای دیدن رتبه اش، انتخاب رشته نکرد که سهمیه اش از بین نره

هعی

من فقط یه چیز میگم و میرم دوستان لطفا اصلا ریپلای نکنید که واقعا اعصاب چونه زدن رو ندارم

من سهمیه ۲۵درصد کنکور داشتم سه سال کنکور دادم سال اول خیال میکردم وای سهمیه چقدر چیز خفنیه اما هیچ شهری حتی هیچ روستایی رو نیوردم الان امسال واسه سال چهارم و البته سال آخر میخوام کنکور بدم اگر شد شد اگر نشد حتما خدا نخواسته اما فقط یه چیز دیگه میگم و تمام 

هیچکس بدون هیچ تلاشی هیچ چیزی رو بدست نیاورده و جمله آخر اینکه لطفا قضاوت نکنید ما به خدا آدم های بدی نیستیم و بی سوادم نیستیم