2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموختم به قلبم عاشق شدن هنرنیست/قلبی که شدشکسته دربندشوروشرنیست/باشد به گوش آویزدرمحفل بزرگان/عشقی ک ...

آموختم به قلبم عاشق شدن هنر نیست

قلبی که شد شکسته در بند شور و شر نیست

باید به گوش آویخت در محفل بزرگان

عشقی که بی صدا رفت لایق به چشم تر نیست

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
آموختم به قلبم عاشق شدن هنر نیست قلبی که شد شکسته در بند شور و شر نیست باید به گوش آویخت در محفل ب ...

وزن شعرچی هست؟منظورن فاعلاتن اینا.واینکه الان درست شد؟اخه می‌دونی من دلی می‌نویسم رشتمم دبیرستان و دانشگاه مرتبط باشه نبوده کلا

اخه می‌خوام تاشیش برم نشست شعر.اینام همه گیرسون روی وزن هست.منم بلد نیستم کلا

انشالله موفق باشی گلم 

اگ تونستم میگم این شعرت خوبه فقط میگم اگ اونم هم وزن باشه بهترمیشه وگرنه خودشم خوبه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
وزن شعرچی هست؟منظورن فاعلاتن اینا.واینکه الان درست شد؟اخه می‌دونی من دلی می‌نویسم رشتمم دبیرستان و د ...

منم دلی شعر میگم ولی دوبیتی تو وزن و آهنگ دو بیت آخرش مشکل داشت فک میکنم الان درست شد

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!

جسارتا بنده یه سر رشته یی در فل بداعه گویی دارم اما نه تابحال نوشتم و نه تو شب شعری چیزی شکرت کردم . شعرتو با اجازه اصلاح میکنم که با مفهوم تر بشه ::

آموختم به عمل به قلب ، عاشق شدن هنر نیست

قلبی که شکسته شد ، در بند شور و شرر نیست

باید به گوش آویخت ، حرف پیران و بزرگان

عشقی که بی صدا رفت ، هرگز لایق  چشم تر نیست👌🌹

آریا ببخشید جسارت بنده رو  

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
اینی که شما نوشتی دیگه شعر نیست کلا از وزن خارج شد

درس پس میدیم خدمت شما هموطن گرامی و استااااااااااااااااااد 

دلم بهانه دارد! 👌👌 👌👌👌           تو میدانی بهانه چیست؟ 🌹🌹🌹🌹            بهانه همان است!!!👍👎🌹🤐🤐🤐
اینی که شما نوشتی دیگه شعر نیست کلا از وزن خارج شد

حتما حتما تمایل دارم در کلاس درست شرکت کنم و چیزها یاد بگیییییییییییییرم استاد خوش ذوق و خوش سلیه 

به شاگردی بپذیرم هموطن گرااااااااااااااامی