2777
2789

سلام مامانا من امروز رفتم تو ۱۱ هفته

یکم کار خونه انجام دادم یهو دل و کمرم درد گرفت حس میکنم رحمم سفت شده

دراز کشیدم دردش تموم شد اما هنوز حس میکنم سفته دلم

لکه بینی هم دارم شیاف استفاده میکنم

نیاز هست برم سونوگرافی؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم چون زیاد حساسم اگه جات بودم حتما میرفتم دکتر

دکترم که نیست امروز🥺

برم سونو بدم!

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
بهتره بری سونوگرافی سونو ان تی رفتی؟

نه هنوز آخر۱۲هفته بهم وقت داده

باید بیشتر استراحت کنید منم اوایل اینجوری بودم بیشتر استراحت میکردم از ماه پنجم بهترشدم واستراحت کم ...

کلا تو استراحتم امروز پاشدم یکم کار کردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یعنی اوکیه!

نه نیاز نیست این گرفتگی رحم همیشه پیش میاد عادیه لکه بینیت اگر زیاده برو وگرنه عادیه

نه زیاد نیس لکه بینیم

منم امروز ۱۰ هفته ۱ روزمه انقدر میترسم از غربالگری همش میترسم برم‌خدایی نکرده بگه رشد نکرده

توکل بخدا وضعت از من بدتر نیس که من یه بار سقط کردم بخاطر سندروم

استرس نداشته باش

چون لکه بینی داری استراحت کنی بهتره 

ولی من خودم ادم محتاطی نبودم چونکه هماتوم داشتم سوزن داده بود سوزناشم نزدم رفتم عید میافرت راه دور ی هفته بی استرس الانم رفتم سونو اصن هماتوم جذب شده بود 

در کل تو بارداری خودتو اذیت نکن چون نه ماااهههههه

توکل بخدا وضعت از من بدتر نیس که من یه بار سقط کردم بخاطر سندروم استرس نداشته باش

الهی عزیزم

ایشالا که این یکی نی نی رو صحیح و سالم‌ بغل میگیری😍

قبلی رو تو غربالگری تشخیص دادن که مشکل داره؟