2777
2789
عنوان

نمیدونم راسته یا نه، 🤨

601 بازدید | 19 پست

توی اینستا توی یه پیج یه روغن بود میگفت هفته ای سه سانت مو رشد میکنه بعدم که همه کامنت گذاشته بودن واقعا مو ها آنقدر سریع رشد میکنن گفته بود که آره تضمینی اگه راضی نبودی پولو برمیگردونیم به نظرتون راسته؟ 

ن

آخه محصولو استفاده کنی پولتم بگیری؟

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واقعا باور میکنی...مو هفته اااای سه ساااانت رشد کنه...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

گلم من هفت ساله درگیر ریزش مو ام هیچ روغن و شامپویی که تبلیغ میکنن دروغه من قسم بخورم بالای ۷،۸ملیون پول این شامپو و پک های ریزش مو و قرص ها رو دادم ذره ای اثر نداشته هر روزم خالی تر میشه دکترم میرم میگه ارثی هست و هورمونی یه مشت قرص بی فایده دیگه میده خلاصه گول تبلیغات و نخور 

گلم من هفت ساله درگیر ریزش مو ام هیچ روغن و شامپویی که تبلیغ میکنن دروغه من قسم بخورم بالای ۷،۸ملیون ...

قرص هیرویت بگیر بخور

شامپو سبغ هم اصلشو پیدا کن استفاده کن

من که از این دوتا نتیجه گرفتم واقعا

یه سری مراقبت ها هم هست ک دیگ همه میدونن

قرص هیرویت بگیر بخور شامپو سبغ هم اصلشو پیدا کن استفاده کن من که از این دوتا نتیجه گرفتم واقعا یه ...

بخدا عزیزم هم هیر ویت خوردم هم هیرتامین ،امپول بیوتین بپانتن زدم ۶ هفته پشت سر هم ،روغن رزماری ،نعنا و...میزنم نشسته حمام میکنم سشوار نمیزنم خلاصه هرکاری بگی کردم بی فایدست بخدا هزار راه نرفته رو من برای مو رفتم 😁