من دیشب خواب دیدم وارد جایی شدم ی نفر آمد داخل و فهمیدم حضرت عباس هستن چهارشونه بلند صورتشون رو ندیدم نور بود فقط تو دستشون ی نوزاد بود اونم علی اصغر حسین بود زانو زدن سمت من بچه رو سمت من گرفتن وای که چقدر خوشگل بود سفید چشمای مشکی لبخند قشنگی داشت دستم رو بردم سمت علی اصغر انگشت دستم رو گرفت بعد پسرم مریض هست ی دفعه یاد حضرت عباس افتادم تند تند میگفتم پسرم رو شفا بده التماس میکردم بیدار شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیشب خواب دیدم وارد جایی شدم ی نفر آمد داخل و فهمیدم حضرت عباس هستن چهارشونه بلند صورتشون رو ندید ...
خواب بسیار خوبی هست حتما به نیت حضرت ابوالفضل دعا صلوات هر چه میتونید هدیه کنید بهشون گرفتن چیزی از دست متوصلین به خاندان عصمت و طهارت نهایت خوشبختی ان شا الله به حق این خواب حضرت عباس شفیع کودک شما شدن و شفا میگیرن به حق علی