2777
2789

من دیشب خواب دیدم وارد جایی شدم ی نفر آمد داخل و فهمیدم حضرت عباس هستن چهارشونه بلند صورتشون رو ندیدم نور بود فقط تو دستشون ی نوزاد بود اونم علی اصغر حسین بود زانو زدن سمت من بچه رو سمت من گرفتن وای که چقدر خوشگل بود سفید چشمای مشکی لبخند قشنگی داشت دستم رو بردم سمت علی اصغر انگشت دستم رو گرفت  بعد پسرم مریض هست ی دفعه یاد حضرت عباس افتادم تند تند میگفتم پسرم رو شفا بده التماس میکردم بیدار شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی خواب خوبه خیر انشاالله 

ماشاالله خیلی لیاقت داشتین که حضرت عباس و حضرت علی اصغر رو دیدین 

حتما پسرتون شفا پیدا میکنن شما من رو هم دعا کن دست از گناهان بردارم ودر راه خدا ثابت قدم باشم شما خیلی پاکی

این خیلی خواب خوبه خیر انشاالله  ماشاالله خیلی لیاقت داشتین که حضرت عباس و حضرت علی اصغر رو دی ...

عزیزم بخدا الآنم بغض گلوم رو گرفته یادم می‌افته خیلی زیبا بودن خیلی ای خدا شکرت حداقل تو خواب زیارتشون کردم  

من دیشب خواب دیدم وارد جایی شدم ی نفر آمد داخل و فهمیدم حضرت عباس هستن چهارشونه بلند صورتشون رو ندید ...

خواب بسیار خوبی هست حتما به نیت حضرت ابوالفضل دعا صلوات هر چه میتونید هدیه کنید بهشون گرفتن چیزی از دست متوصلین به خاندان عصمت و طهارت نهایت خوشبختی ان شا الله به حق این خواب حضرت عباس شفیع کودک شما شدن و شفا میگیرن به حق علی 

من دیشب خواب دیدم وارد جایی شدم ی نفر آمد داخل و فهمیدم حضرت عباس هستن چهارشونه بلند صورتشون رو ندید ...

عجب خوابی دیدییییی 

من یبار تو بچگیم خواب حضرت عباس رو دیدم که دعوتم کردن به حرم و من چند روز بعد راهی کربلا شدم 

خیلی حس خوبی بود بیدار که شدم دیدم انگار تو خواب داشتم گریه میکردم

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
خواب بسیار خوبی هست حتما به نیت حضرت ابوالفضل دعا صلوات هر چه میتونید هدیه کنید بهشون گرفتن چیزی از ...

اتشالله حضرت عباس بهم کمک کنه و اینکه دو هفته بعد از این خواب رفتم زیارتشون 

اتشالله حضرت عباس بهم کمک کنه و اینکه دو هفته بعد از این خواب رفتم زیارتشون 

رزق شما زیارتشون بودن خودشون هم بهتون چیزی هدیه دادن که عالی بوده فقط حتما برای ایشون نماز یا دعا یا قران و ذکر هدیه بفرمایید 

دقیقا منم تو خواب گریه کردم اذان صبح بود و دو هفته بعد راهی کربلا شدم 

من خیلی بچه بودم ۶ سال مثلا 

ولی هنوزم اون خوابو یادم 

دقیقا چهارشونه هم بودن تو خواب من و چهرشون نورانی

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃