2777
2789

من به سبک خودم درست میکنم و احتراما کار به سبک وشیوه کسی ندارم

برنج که عادی درست کن ولی کامل دونه دونه در بیاد

آب بزارین جوش بیاد

وقتی داشت قل قل میکرد زرشک بریزین توش 

ده ثانیه باشه بدون هم زدن

سریع برش دارین و بندازین تو روغن تفت بدین

یکی دومین باشه برش دارین

بریزین لابه لای برنج و قاطی کنین

مثل بیرونی ها میشه ❤🥺🥰

زرشک ها گوشتالو و باد کرده

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغو با نمک و زردچوبه سرخ کن حسابی بعد داخل همون روغن پیازو فلفل دلمه و هویج سرخ کن رب بزن دو قاشق یکم که رب سرخ شد بعد مرغو اضافه کن یکم داخل این سس سرخ کن آب جوش بریز سه لیوان بزار بپزه یکم ادویه کاری هم میتونی بزنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همه ادویه ها مثل نمک زردچوبه و پودرسیر و دارچین و پاپریکا و زنجبیل رو یکم از هرکدوم بریز تو یه پیاله و بمال به مرغا و مرغارو سرخ کن...بعد تو ظرف جدا پیاز سرخ کن و هویج حلقه و فلفل دلمه ای تفت بده و رب رو اضافه کن و مرغارو تو این سس بچین و اب بریز روش یکم هم ابلیمو..محشششر میشه

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

من خودم سرخ میکنم میچینم کف قابلمه ..سسشم پیاز رنده میکنم تف میدم بارب فلفل سیاه زردچوبه ...فلفل دلمه ای تیکه تیکه میریزم ...آب کم میریزم دم میدم مرغ ...

آخرسر زعفرون زیادم میزنم 

من مرغ زرشک پلو رو با زعفرون و کره سرخ می کنم و بعد داخل یه قابمه دور تا دور روی هم می چینم به طوری که وسط قابلمه خالی باشه. سس مرغ رو اون وسط می ریزم و بعد در قابلمه رو دم کنی می گذارم و کاملا کیپ می کنم. با شعله خیلی کم می گذارم برای خودش آروم آروم بپزه. بیشتر از حالت عادی زمان می بره ولی نتیجه خوبه

برنجم از چند ساعت قبل با نمک خیس کن بعد موقع شروع پخت نمکشو بشور کامل آبشو بریز دور هر پیمونهه برنج ریختی همونقدر آب بریز روش روغن و یکم نمک بریز درقابلمه رو بزار بجوشه آبش که کشیده شد داخل یه قابلمه دیگه ته دیگ بزار برنجو بریزروش یک چهارم لیوان آب بریز بزار دم بکشه. این پلو کته شیوه پخت خوبی داره برنج دون دون درمیاد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

زرشکم چند قاشق بشور آبش بره. داخل ماهیتابه یکم روغن بریز یکم گرم شد زرشکو اضافه کن چند ثانیه هم بزن بعد خاموش کن