2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط نظر دکترت مهمه عزیزم، ولی نگران نباش من همینجا دیدم که بعضیا گفتن این مشکلو داشتن و رفع شده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

اره گلم پسرمن داشت،دو طرف مغزش،یکیش هم بزرگ بود،ولی خدارو شکر رفع شد،این کیستها رفع میشن‌.ولی ازمایش سلفری هم انجام دادم.نترس.

فقط وقتی ب دنیا اومد،استخونهای جمجمه اش ب هم وصل نبودن یعنی قشنگ جا ب جا ک میشد استخونها هم ب همون سمت متمایل میشدن و جاب جا میشدن،و کله اش اب بود کلاااا ولی بعد چن ماه مراقبت خوب شد.

فقط نظر دکترت مهمه عزیزم، ولی نگران نباش من همینجا دیدم که بعضیا گفتن این مشکلو داشتن و رفع شده

دکتر سونو بهم گفت خطرناک نیست و تا یک ماه آینده رفع میشه ولی دکتر خودم ی کم منو ترسوند 

ولی منم دیشب همینجا خوندم ک همه گفته بودن رفع شده ی کم امیدوار شدم 

دکتر سونو بهم گفت خطرناک نیست و تا یک ماه آینده رفع میشه ولی دکتر خودم ی کم منو ترسوند  ولی من ...

استرس الانت که بیشتر برای بچه ضرر داره عزیزم. نگران نباش 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اره گلم پسرمن داشت،دو طرف مغزش،یکیش هم بزرگ بود،ولی خدارو شکر رفع شد،این کیستها رفع میشن‌.ولی ازمایش ...

خداروشکر خدا حفظ کنه پسرتونو🥰

برا منم دعا کنید

ببین کیست ها فرق دارن منم گفتم بیشترشون ولی بهتره با دکتر اطفال صحبت کنی اگه تو استرسی که بعد تولد چ ...

بله ممنون از راهنماییتون 

الان فرستادم عکس سونو رو برا دکتر اطفال ببینم نظرش چیه