2777
2789

داداش من یازدهم تجربیه.. پارسال با تقلب معدلش 19 شد.. امسال ک حضوری شد ترم اول 4 تا درس تخصصی و افتاد... قول داد درس بخونه جبران کنه.. ولی امروز معاون مدرسه اسم غایبین و داد.. اسمش اونجا بود.. تازه مادر ساده من پیام داد ک نه زنگ اول برا امتحان بوده.. بعدش اومده خونه.. فهمیدیم دروغ گفته.. مدرسه نرفته اصن.. میگه رفتم کتابخونه.. آخه مگ میشه ساعت 9 و نیم بیای خونه بگی کتابخونه بودم.. کی نیم ساعت میره کتابخونه..مدرسه خاص هم درس میخونه.. معدل ترم دومش پایین باشع اخراج میشه.. بابام بیماری قلبی داره.. این بچه خیلی بی تربیت و بددهن و دردسر ساز شده.. میترسم سکته اش بده.. چ راه حلی دارید 

مشاوره و دوستاشو قایمکی قیچی کنید

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با زبون خوش باهاش صحبت کنید چون اگ باهاش لج بازی کنید اون بدتر میکنه .مخصوصا اینکه پسره و سن نوجونیشه .تو که خواهرشی بشین باهاش درس بخون بهش یاد بده .سعی کنید یه جوری گوشیشو ازش بگیرید که تا پایان سال تحصیلی با دوستاش در ارتباط نباشه و درسشو بخونه 

مشاوره و دوستاشو قایمکی قیچی کنید

صبح دوستش هی زنگ میزد بیا دیر شد مدرسه و معلوم شد همش دروغه..بعد مسجد محل میره عصرا برا کمک تا 1 شب .. رفیقاش اونجان.. وقتیم بابام نداره بره.. بی اجازه میره 

واسه کسی ک درس نمیخونه هوایی شده هیچ راه حلی نیست زوری نمیشه که بچه م نیست که بخاید نصیحاش کنین اگر ...

هزار بار باهاش حرف زدم.. بچه خوبی میشه.. ی ساعت بعد هر چی گفتی پاک میشه.. من مادرم.. بابام هزار بار باهاش حرف زدیم 

واسه کسی ک درس نمیخونه هوایی شده هیچ راه حلی نیست زوری نمیشه که بچه م نیست که بخاید نصیحاش کنین اگر ...

درس نخونه چیکار کنه؟ بره کارگری؟ هیچ مهارتی نداره.. همش خوابه 

درس نخونه چیکار کنه؟ بره کارگری؟ هیچ مهارتی نداره.. همش خوابه 

کارگری نه اما بفرستینش یه مهارت یاد بگیره  الان پول تو کار ازاد  درس فقط رشته های پزشکی بدرد میخوره که اونم داداش شما فک نکنم بخونه