2777
2789

تقصیر من باشه بله و پیش اومد و منم حاضر بودم بمیرم فقط برگرده

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نع ب هیچ وجع من ی ماع پیش ی رابطع ی سال و خردیو تموم کردم ی حرفی زدم منظورم ب اون نبود ولی ب خدش گرف توجیهش کردم معذرتم خاستم قبول نکرد بش برخورده بود منم پیشو نگرفتم دیگ 

ی روز باز چت داد باز همون حرفو توقع اینک از زبونم بشنوع رو نداشتع باز توجیهش کردم ولی فایدع نداشت منم ولکن شدم اومد اومد نیومدسرش سلامت!

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
نع ب هیچ وجع من ی ماع پیش ی رابطع ی سال و خردیو تموم کردم ی حرفی زدم منظورم ب اون نبود ولی ب خدش گرف ...

اها خب دیگه کلی عذرخواهی کردی نباید ک هی اون ادامه میداد ک

ن اصلا  اولش ک مهمه دلیل کات چیه  بعد هم رفتنی راهشو پیدا کرده  بهتره هر چه زودتر ...

خب اگه جفتتون با هم اون لحظه تصمیم گرفتین جدا شی بعد چن وقت شما باز بخای باهاش باشی,و بدونی ادم خوبی هم هست, بازم نمیری سمتش?