2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام اصلی و نصب کن با پروک سی وصل صو اصلا قطع نمیشه به هیچی هم اد نمیشی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
اگه آشناها عضو میکنن ک تو تنظیمات برو ولی اگه گروه های خود تلگرام طلایی رو میگی نمیشه کاریش کرد

نه بابا آشنا نیستن..هر روز دو سه تا گروه خیلی بد عضو میشم،🙁

خداجونم شکرت به خاطر همه چی ،☺️
تلگرام اصلی که با فییلتر شکنه...

من خودم دارم بدون فی   لتر شکن کار میکنه یه بار با فیل   تر شکن وصل شو دفعه بعدش یه پروکسب فعال میکنی دیگه فیل   تر شکن نمیخاد

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من خودم دارم بدون فی   لتر شکن کار میکنه یه بار با فیل   تر شکن وصل شو دفعه بعدش ...

چه خوب پی همونو نصب میکنم... ممنون از راهنماییت،🌹

خداجونم شکرت به خاطر همه چی ،☺️
چه خوب پی همونو نصب میکنم... ممنون از راهنماییت،🌹

اگه کانال برای پروک سی هم خواستی بگو لینکش و بهت بدم 

خواهش