پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 عنوان خاهش میکنم بیاین کوتاژ سخته 179 بازدید | 15 پست ۸ هفته قلب جنینم ایست کرده امشب باید بستری شم فردا صب کوتاژ دکتر گفت ی قرص داخل رحم میزاریم دهانه رحم ک باز شد عمل میکنم ولی من ب شدتتتتتت میترسم از درد و خونریزی😭😭😭😭😭😭😭😭😭 پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣ 1401/01/30 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43618 من تجربه دارم دیگه بدون درد که نمیشه یکم دهانه رحم بخواد باز بشه دذد داری ولی کورتاژ هیچ دردی نداره راحته بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 من تجربه دارم دیگه بدون درد که نمیشه یکم دهانه رحم بخواد باز بشه دذد داری ولی کورتاژ هیچ دردی ... بعدش راحت باردار میشم؟ پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 چرا اخه نمیزاره خودش سقط شه یک ماهمه جنین مرده من اصلا نمیدونستم ۸ هفته قلبش ایست کرده من دیروز رفتم سونو ntفهمیدم میخاست خودش سقط بشه تاحالا شده بود پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
رویای_فلفلی عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 3828 کورتاژ اصللللا درد نداره خب ادم اصلا متوجه نمیشه بیهوش میشی بعدم بهوش میای واگرم دردی باشه خیییییلی کمتر از درد پریودی خییلی خیلی کمتر منکه ذره ای درد حس نکردم
پرنسسگیسبریده۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 1100 کورتاژ اصللللا درد نداره خب ادم اصلا متوجه نمیشه بیهوش میشی بعدم بهوش میای واگرم دردی ... قبلش واست قرص رحمی گذاشتن؟ درد داشت؟ پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد ❣ همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
رویای_فلفلی عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 3828 قبلش واست قرص رحمی گذاشتن؟ درد داشت؟ نه من توی پنج ماهگی بخاطر زایمان زودرس بچمو از دست دادم🥺 و طبیعی زایمانش کردم ولی یه تکه از جفت مونده بود کورتاژ کرد
فقط_خود_خدا عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 5541 یک ماهمه جنین مرده من اصلا نمیدونستم ۸ هفته قلبش ایست کرده من دیروز رفتم سونو ntفهمیدم میخاست خودش س ... اخی فکر کردم تازه اینحوری شدی ان شااله سلامت باشی
گل__مهر23919 عضویت: 1391/09/21 تعداد پست: 43618 بعدش راحت باردار میشم؟ اره عزیزم من با وجود نازایی ۶ ماه بعدش باردار شدم بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4816 من انجام دادم نه بیهوش کردن سخت نبود مال من سقط شده بود بقایاش مونده بود هیچ سختی نداشت بیهوش کردن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4816 قبلش واست قرص رحمی گذاشتن؟ درد داشت؟ به من گذاشتن فایده نکرد بیهوش وکورتاژ کردن اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4816 بعد کورتاژ هیچ خونریزی نیست اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4816 قبلش واست قرص رحمی گذاشتن؟ درد داشت؟ الکی شلوغش میکنی. هیچی نیست هیچی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی