وقتی شما کسی هستی که تونستی همسرتو به راه بیاری روشتو به بقیه هم یاد بده نترس تو خوشبختی کسی از کسی سبقت نمیگیره الان پسرخاله بزرگم داشت داداششو یاد میداد الان دیگه شده دوسال کم محلی هاتو شروع کن با زنت پر رو نشه منو دیدن ساکت شدن،😐 میخام بگم مردها همدیگرو همش دارن یاد میدن ما زن ها هم باید یاد بدیم به همدیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نظر من هرچقدر هم که زن و شوهر صمیمی باشن باید حد و حدود صحبت کردن رو باهم رعایت کنن مخصوصا تو عصبانیت که این مسئله خیلی تو زندگی من تاثیر گدار بوده
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ماداشتیم ازدواج میکردیم، دوست شوهرم بهش پیام داده بود، سال اول خونه ی بزرگ اجاره کن بزار پدرزنت مجبوربشه پُرش کنه با جهاز، بعد سال دیگه برو خونه کوچیکتر