2777
2789
عنوان

کسی که دل کسی رو بشکنه تاوان میده؟؟

133 بازدید | 16 پست

با یکی رفیق بودم یه سال.خیلی بهش خوبی کردم.واقعا هم دوسش داشتم از ته قلبم.اولش میگفت برای ازدواج منو میخاد.بعد ی مدت یهو‌اخلاقش عوض شد،فحش میداد،کتکم میزد،دختربازی میکرد.با همه اینا بازم پاس موندم‌ تا اینکع چند شب پیش بی دلیل باهام کات کرد.به نظرتون تاوانشو میده؟خیلی دلمو شکوند و‌اشکمو در اورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسرم عصبی ک میشد میزد منو

من تا حالا از بابام کتک نخوردم بعد تو نشستی دووووووز پسرت کتکت بزنه؟!!!!!! چقدر واقعا شُلی

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
دوست پسرم عصبی ک میشد میزد منو

دوست پسر چه حقی داره ادمو بزنه اصن کسی حق نداره کسیو بزنه چرا همچین ادمی رو دوست داشتی و مونده بودی منم یکیو هر بلایی سرش بیارم باهام بمونه باهاش هر کاری میکنم هر وقت بخوام میرم هر وقت بخوام میام هر کار بخوام میکنم ارزشی نداره اون آدم دیگه ، اون هر وقت بخوام هر کار بخوام بکنم هست والا زن پای شوهرش اینحوری نمیمونه که ادم بخواد به پای پسر مردم بمونه .بهتر که رفت وگرنه تو که تو این رابطه غلط میموندی .شک نکن یجا بد لاکار میره این اصن ادم بیماریه ، خودتم حالت قربانی رو داری تو زندگی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم