2777
2789
عنوان

اگه سن خودتون رو نمیدونستید فکر می‌کردید چند سالتونه؟🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 69 پست

نمیدونم شاید خیلی بالاتر از سن الانم .من از بچگی دوسته هم سن و سال خودم نداشتم همه از من بزرگتر بودن و منم تا به الان بیشتر با بزرگتر از خودم ارتباط گرفتم و میگیرم زمان مدرسمم با دو کلاس بزرگتر از خودم دوست میشدم همسنای خودمو گاهی درک نمیکردم 

در یکی از همین روزهای بـی جـان، جـان میبخشد خـدا...🤍🍀
نمیدونم شاید خیلی بالاتر از سن الانم .من از بچگی دوسته هم سن و سال خودم نداشتم همه از من بزرگتر بودن ...

خیلی منو توصیف کردید

من الان هم بیشتر اوقات هم سن های خودم رو درک نمیکنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی منو توصیف کردید من الان هم بیشتر اوقات هم سن های خودم رو درک نمیکنم...

عزیزمم منم با همسنای خودم الانشم نمیتونم خوب ارتباط بگیرم و چون درکی ازشون ندارم سعی میکنم ارتباطمم زیاد نباشه ك مشکل یا بحثی پیش نیاد وقتی باهاشون ارتباط میگیرم حس میکنم دنیاشون خیلی بامن فرق داره

در یکی از همین روزهای بـی جـان، جـان میبخشد خـدا...🤍🍀
👌👌 منم تو بحثا بالای ۶۰ میزنم😂

اره خیلی بده افسرده میشم تا با یکی حرف میزنم میگه بالای ۴۰ سالته نه😐😂

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!