2777
2789
عنوان

اونایی که بامنطق فکرمیکنن نظرتونومیخوام.

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 36 پست
کلا این برنامه برام قابل باور نیست 

قابل باور نیست؟

یا نمیخوای باور کنی؟!

کجاش باورش سخته؟

اینکه ما روح داریم؟!

اینکه با مرگ تموم نمیشیم؟؟

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....

زندگی پس از زندگی حقیقتا راسته. چون مشابهش در خارج هم اتفاق افتاده و برنامشو دیدم.

تحقیق و بررسی همیشه بوده با کمی مطالعه همه چیز روشن میشه.

البته چیزی که مهمه اینکه بعد چندوقت از جوی که ایجاد شده خارج نشیم و واقعا بشه زندگی خوبی همراه با عمل طبق گفته ی خدا داشته باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به اون دنیا و این چیزا اعتقاد دارم به اون برنامه اعتقاد ندارم پدرخودم تو اون شرایط بوده ولی هرچ ...

خب شاید به بعضی ها اجازه دادن. بعضی هاشون گفتن که حتما بگید. البته بعضی هاشونم همونموقع نمیگن به خاطر شوکش ولی بعدها میگن

منم با خودم میگم امکان نداره اینهمه آدم تو ایران تجربه نزدیک به مرگ داشته باشن این خیلی پدیده نادریه ...

شما چیکار به برنامه دارین 

حداقلش اینکه خودمون میدونیم که اون دنیا هست حساب کتاب هست 

در ضمن همش که غلط و قصه باقی نیس 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

باخودم میگم یه نفردروغ میگه دونفرهمه شون که نمیشه دروغ بگن.

عزیزم شما به ایات و روایات مراجعه کن اگه در مورد برنامه شک داری

کمکت میکنه

قابل باور نیست؟ یا نمیخوای باور کنی؟! کجاش باورش سخته؟ اینکه ما روح داریم؟! اینکه با مرگ تموم نم ...

من وجود روح و قبول دارم و میدونم با مرگ انسان همه چی به پایان نمیرسه ولی جهان پس از مرگ به این صورت که باور عمومه باور ندارم 

منظورم کلا این برنامه بود مگه چند نفر کلا تو ایران همچین تجربه ای داشتن این پدیده خیلی نادریه

خب شاید به بعضی ها اجازه دادن. بعضی هاشون گفتن که حتما بگید. البته بعضی هاشونم همونموقع نمیگن به خاط ...

حتی اگه اینطورم باشه قبول ندارم

ایا چیزی غیر از اطلاعات خود ما تعریف کردن!؟

فقط هرکدوم یجور اب م تاب میدن

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
منم با خودم میگم امکان نداره اینهمه آدم تو ایران تجربه نزدیک به مرگ داشته باشن این خیلی پدیده نادریه ...

بابام میگه یه نفرخیلی قدیماتوی روستای مابودش،طرف زیردرخت توی باغ فوت کرده بودش،بردنش کفنش کردن،باهمون کفن بیدارشده،همه ترسیدن به حرف اومده وگفته،من نمردم،اسم یه نفردیگه روگفته،که توی فلان جابااسم ومشخصات اون مرده بریداونوبیاریدبه جای من دفن کنید.

این نیزبگذرد
من وجود روح و قبول دارم و میدونم با مرگ انسان همه چی به پایان نمیرسه ولی جهان پس از مرگ به این صورت ...

عزیزم اینا ک مرگو تجربه نکردن

خروج روح بوده و بر اساس اعمال خودشون ی مشاهداتی داشتن

اگر مرگ اتفاق بیفته خیلی اتفاقای دیگه هست ک توروایات اومده ک سخت تره

عزیزم اینا ک مرگو تجربه نکردن خروج روح بوده و بر اساس اعمال خودشون ی مشاهداتی داشتن اگر مرگ اتفاق ...

اگه خروج روح بوده منم این تجربه رو داشتم چیزیه که با تمرین راحت میتونی تجربش کنی ولی هیچکدوم از اینارو ندیدم اطرافیانمم که تجربه خروج داشتن هیچکدوم در مورد این موضوعات کوچکترین صحبتی نکردن

عزیزم شما به ایات و روایات مراجعه کن اگه در مورد برنامه شک داری کمکت میکنه

میدونی،من کل قران روخوندم،امامعنیاش اشکارنیست،نمیدونم هرکسی یه چیزی میگه،من خداروقبول دارم،حتی به قدرت بی انتهای خداهم ایمان دارم،فقط اون دنیابرام غریبه باورش سخته

این نیزبگذرد
حتی اگه اینطورم باشه قبول ندارم ایا چیزی غیر از اطلاعات خود ما تعریف کردن!؟ فقط هرکدوم یجور اب م ت ...

ولی اصلش همینه که آخرتی هم هست و اونجا نتیجه خواهیم دید که ریز باشه چه درشت چه خوب چه بد.

ان شاءالله همه عاقبت بخیر بشیم