2777
2789
ممنون فدات نتونستم طاقت بیارم برگشتم

عزیزم اسمت خیلی آشناس. اما هرچی فکر میکنم نمیدونم کی بودی😑😂⁦❤️⁩

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
فداتبشم چرا افسرده شدی ؟؟؟؟ غصه ی الکی میخوری بخدا از زندگیت لذت ببر خداروشکر تنت سالم همسرت سالم ک ...

فدات بشم ن دیگ بیخیالم بخدا اصن مهم نیس تا اونجا ک ممکنه بش فک نمیکنم شایدم نهایت چن وقت دیگ برم پیش ی فوق تخصص عالی  .... 

خودت خوبی خیلییییی دلم برات تنگ شده بوووووووووودددد 🥰🥰😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ تو چشم نقولی نبودی  نازی ام ک راجب بارداری کلی حرف زده بودیم دوتامون اقدامی بودیم گفتم ۲۳سا ...

نه عزیزدلم اشتباه گرفتیییییی. من ۱۸ سالمه و مجردم🙂😂

حتما تشابه اسمی بوده...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
مگ تو چشم نقولی نبودی  نازی ام ک راجب بارداری کلی حرف زده بودیم دوتامون اقدامی بودیم گفتم ۲۳سا ...

سلاااااااااااااااام عزیزدلم اون من بودم 😍😍😍خوش اومدیییی

داشتیم حرف میزدیم که یهو ترکیدی چقد ناراحت شدم😢

همش به یادت بودم و انتظارتو میکشیم خیلی خوشحال شدم که برگشتی و خودتو جمع و جور کردی

تورو خدا دیگه خودتو نباز و بهش فکر نکن رمز موفقیت و بارداری تو همینه مطمعنم😘😘😘😘

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
@gey_ran   😘😘😘😘

الانم تو مسجدم. و کلی دعات کردم تو هم برا من دعا کن مرسی عزیزدلمممم

لطفا برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کن مهربون💜نام کاربری جیرانه اشتباه تایپی شداینقد نگو گی ران😐آرایشگر هستم سوالی داشتین درخدمتم🌼این روزا هدفم لاغر شدنه به امید اینکه تا سه ماه دیگه 25کیلو کاهش وزن داشته باشم⁦✌️⁩بعد از اون هم خدا یکی از فرشته هاشو بذاره تو بغلم🤰
سلاااااااااااااااام عزیزدلم اون من بودم 😍😍😍خوش اومدیییی داشتیم حرف میزدیم که یهو ترکیدی چقد ن ...

قربونت اشتباهی ب جا جیران نوشتم ریحان 😁😁😚😚😍

فدات شم ممنون اره بهش فک نمیکنم خیلی سرحال ترم مرسی منم بخدا واست دعا میکنم

ان شا االله ماهم لایقش باشیم و ماهم مامان شیم 

خوبی دلم تنگ شده بود برااات 😘🫂🌟

قربونت اشتباهی ب جا جیران نوشتم ریحان 😁😁😚😚😍 فدات شم ممنون اره بهش فک نمیکنم خیلی سرحال ترم مرس ...

اره تشابه اسمی بود فدا سرت😁😁😁

خداروشکر همینجوری ادامه بده و بیخیالش باش

انشاالله که به زودی هردوتامون مامان میشیم😍😍😘😘😘

اها اره🤣🤣🤣🤣ببخش

فدا سرت😂😂⁦❤️⁩

دلم برات تنگ شده بود عشقم 

قربونت برم عزیزم منم همینجور دل به دل راه داره😍😘😘

فکر میکردم زودتر از اینا بیای گفتم شاید با کاربری جدید اومدی ولی منو یادت نیس اخرین پیامی هم که دادی نتونستم بخونم تا اومدم دیگه قطع دسترسی شده بودی

ن بابا مگه میشه فراموشت کنم. 😘😘😘😘🫂🫂🫂🫂عزیزدلم دیگه هستم 💓💓

😍😍😍😘😘😘قربونت برم