2777
2789

شوخی نیستا 5 سال انقد عذابم داده و نتونستم ثابتش کنم وقتی میخوام برم درخواست طلاق بدم میگن خب چطوری میخوای ثابتش کنی اذیتت میکنه... منم میخوام اذیتش کنم کاری کنم که بگه نمیخوامت... الان میگم طلاق میخوام میگه برو درخواست بده چون من اگر درخواست بدم مهریه بهم تعلق نمیگیره... یه بچه 3 َساله هم دارم نمیزاره هیچ جا برم.. وقتی هم میخوام برم میگه بچه بزار خونه پیش من برو.. حاضر بچه ببره پیش مامانش ولی با من نیاد هیچ جا... خونه هیچ کس نمی زاره برم.. 5 سال ازدواج کردم خونه خواهرم و داداشم نرفتم هنوز

نمیزاره خودم برم خودشم نمیاد با خونوادمم قطع رابطس.. حتی بچم از خونه بابامریه میکنه میگه نمیام بچه رو کتک میزنه که چرا میخواستی بمونی اونجا 

مهریه ربطی به طلاق نداره هروقت خواستین میتونید بگیرید اصلا جداازهمه

من تماشای تو میکردم و غافل بودم                                       کز تماشای تو خلقی به تماشای منند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشتم هستن ولی چرا باید ببخشم جوونیم گرفت.. اعصاب و روانم رو نابود کرد.. 5 سال از عمرم به گند کشید چر ...

نبخشی بذاری اجرا بلایی سرت بیاره چی بنظرت ارزش استرس داره ؟خودت نجات بده فقط 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
می‌ترسم مهرم بزارم اجرا قصد جونم کنه دیگه.. چون تو خونشک هنوز.. خواستم برم خونه بابام گفتم میگه ترک ...

با یه وکیل صحبت کن ولی تا جایی که من میدونم در اون صورت فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره ولی مهریه رو باید بده بهت

ولی خب بچتو میخوای چیکار کنی؟به نظرم یه کم رو شوهرت کار کن ببین بهتر نمیشه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نبخشی بذاری اجرا بلایی سرت بیاره چی بنظرت ارزش استرس داره ؟خودت نجات بده فقط 

من گفتم همینطوری که اون زجرم میده و نمیهش اثباتش کرد منم همین بلا رو سرش بیارم اصلا اجازه نگیرم ازش برا بیرون رفتن هر جا میخوام برم.. هر چی میخوام بپوشم محلش نزارم.. اصلا فک کنم یه بت هس هر چی هم گفت بگم به تو ربطی نداره... بچمم هر جا خواستم برم ببرم بعد بگم بچه نگهداری و حضانتش تا 7 سالگی با مادر هس و هر جا مادر رفت باید بره باهاش.. اگر غیر از اینه از دادگاه نامه بیار

با یه وکیل صحبت کن ولی تا جایی که من میدونم در اون صورت فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره ولی مهریه رو باید ...

5 سال بهتر که نشده هیچ بدترم شده شوهرم بیماری شخصیت وسواسی مجبور داره و حتی خودشم قبول نداره بیماریش رو و از رفتن پیش مشاوره و روانپزشک فرار میکنه... ولی خودش بهم قبلنا گفت که زمان مجردیم انقد شدت داشته که حتی نمیتونستم سر یه سفره غذا بخورم با خانوادم همه چیزم جدا بود