2777
2789
عنوان

عکس موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به موهات برسی خیلی خوشگل تر میشه تو تاپیک هام رو ببین درباره مراقب از موی فر نوشتم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
خوبه رنگش چشماتم خیلی نازه🧡

ممنون عزیزم چشمات قشنگ میبینه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
عزیزم به موهات برسی خیلی خوشگل تر میشه تو تاپیک هام رو ببین درباره مراقب از موی فر نوشتم

چشم مرسی عزیزم حتما

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
قشنگه عزیزم خوشم اومد

مرسی عزیزم چشات قشنگ میبینه

سلامتی تو دلیم اسم لیلا شفای پدرم‌ک سکته کرده بستریه التماستون میکنم دعاکنید واسش اسمش رضا ...

حتما عزیزم چرا نکنم