2777
2789

‏‏جهت سفارش باشماره واتساپ ۰۹۱۶۲۰۳۶۹۸۴اقاجانی نماینده رسمی شرکت ومشاورپوست ومو .تماس ویا پیام بگذاریدhttps://instagram.com/stories/ldoraesfahan_zahra/2793707071809514661?utm_medium=share_sheet

🔆کرم ضد آفتاب بی‌رنگ و رنگی لدورا🔆

✅مناسب خانم ها و آقایان

✅محافظت کننده قوی پوست در برابر پرتو های مضر آفتاب

✅ترکیب منحصر به فرد و موثر به کار رفته در این محصول از پوست در برابر پرتو های مخرب UVA و UVB به طور همزمان محافظت می کند.

✅این محصول از آسیب های سلولی ناشی از رادیکال های آزاد و پیری پوست جلوگیری می کند.

✅مانع از آفتاب سوختگی و التهاب پوست می شود.

✅همچنین "ضد آب و فاقد چربی" است، به همین دلیل روی سطح پوست حالت چرب و روغنی ایجاد نمی کند.

✔ترکیبات فوق العاده این محصول:

✅زینک اکساید 👈🏻 ضد جوش

✅دایمتیکون 👈🏻 مات کننده و رفع خشکی

✅پنتنول 👈🏻 حفظ نرمی و لطافت

✅اسید لینوسین 👈🏻 کلاژن سازی

✅روغن کرچک 👈🏻 کاهش چین و چروک ، کمرنگ کننده جای جوش و زخم

✔بیرنگ:

✅ دارای SPF 50

✅ حجم 100 میل

✔رنگی:

✅ دارای SPF 50

✅ حجم 50 میل

✅روش مصرف:

👌15 تا 20 دقيقه قبل از قرار گرفتن در معرض آفتاب لايه مناسبي از کرم را روي پوست تميز ماليده و صبر کنيد تا کاملا جذب شود. بهتر است کرم را هر 2 تا 3 ساعت يکبار تجديد کنيد

.

عملکرد ضد آفتاب:

👈🏼جلوگیری از افتاب سوختگی

👈🏼جلوگیری از سرطان پوست

👈🏼جلوگیری از جوش ( زمانی که بدون ضدافتاب در معرض آفتاب باشیم پوست برا محافطت از خودش چربی بیشتری تولید میکنه که منجر به جوش و آکنه میشه مخصوصا در پوستهای چرب )

مهم ترین عاملی

که با استفاده نکردن از

ضدافتاب دچارش میشیم

▫️آفتاب سوختگی

▫️سرطان پوست

▫️پیری زودرس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.