2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین تو دختر خوبی هسی

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

من فقط و فقطط ب خاطره عموم رفتم ی سلام کردم و اومدم تو اتاقم

عیدم خونشون نرفتم، بابام گفت بیا بریم و ب خاطره عمو و...گفتم من ن اسمشونو میارم ن خونشون میام

عموم ک سرجای خودشه هروقت خاستم ببینمش میرم محل کارش

من فقط و فقطط ب خاطره عموم رفتم ی سلام کردم و اومدم تو اتاقم عیدم خونشون نرفتم، بابام گفت بیا بریم ...

خب

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

بقیه عموهامو مادربزرگم و...فهمیدن و الان تقریبا هیچکس رابطش باهاشون مثل اول نیست

رفت و امد دارن ولی خیلی کم و سرد شدن باهم

عمومم ک کل موهاش سفید شد و انقدررر لاغر شد و معدش مشکل پیدا کرد و عمل کرد و...

برخورد بابات چطور بود وقتی فهمید تقصیر تو نبوده

بابام ب خاطره سیلی ک زده یود بهم از دلم دراورد و...ب پسره ام گقت وقتی دخترم گفته نه ینی نه لزومی نداره انقدر بیفتی دنبالش خلاصه ک اونم دعواش کرد

پارسال نزدیک کنکورم بود ک این موضوع پیش اومد و ب خاطر اتفاقایی ک افتاد ب شدت افت کردم تو درسام اونی ک میخاستم نشد

نمیبخشمون ک ی سااال منو از زندگیم عقب انداختن

من خیلی خونده بودم اماده بودم برا کنکور🥺💔

بابام ب خاطره سیلی ک زده یود بهم از دلم دراورد و...ب پسره ام گقت وقتی دخترم گفته نه ینی نه لزومی ندا ...

عاخی پدر منم مثل تو خیلی باهام رفیقه

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت..