2777
2789
عنوان

مشکل نوزاد دوماهه

116 بازدید | 16 پست

سلام یه نوزاد دوماهه بعضی از روزا تو بیداری واسه چند ثانیه بدنش رو سفت نگه میداره و به یه جایی زل میزنه اگه بغلش کنن به حالت عادی برمیگرده وگرنه بعدش یه گریه شدید میکنه. کسی میدونه علتش چیه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دکترش حتما بگو عزیزم ، من پسرم تو خواب دستش میپرید میترسیدم رفتم به دکتر گفتم گفت بعضی نوزادا همینجور هستن سیستم عصبیشون کامل نشده 

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱
به دکترش حتما بگو عزیزم ، من پسرم تو خواب دستش میپرید میترسیدم رفتم به دکتر گفتم گفت بعضی نوزادا همی ...

باشه عزیزم.میترسم ببرتش دکتر الکی یه دارویی بهش بده و بگه نشونه تشنجه. آخه تو یه روز ممکنه چندبار بیاد سراغش

باشه عزیزم.میترسم ببرتش دکتر الکی یه دارویی بهش بده و بگه نشونه تشنجه. آخه تو یه روز ممکنه چندبار بی ...

نه عزیزم همینجور که رو هوا نمیگه نشونه تشنجه حتما ازش نوار  میگیرن بعدا میگن هست یا نیس انشالله که هیچی نیس الکی کخ به بچه دارو نمیدن گلم

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱