2777
2789
عنوان

غذاش خیلی شور بود.بهش بگم؟

391 بازدید | 11 پست

🔴تکنیک ساندویچ  

تا به حال برای شما پیش آمده است که بخواهید خبر ناخوشایند یا مطلب ناراحت کننده ای را به کسی بگویید

چگونه بهش بیان می کنید

تکنیک_ساندویچ  را پیشنهاد می کنیم.

برای کم کردن اثر ناخوشایند یک پیام یا خبر منفی،

آن را در میان دو عبارت یا خبر مثبت قرار داده و به مخاطب عرضه کنید.  

«جمله مثبت، جمله منفی، جمله مثبت»

به عنوان مثال:  👇

سارا جان، شما آشپز بی نظیری هستی، اگرچه خورشت کمی شور شده، ولی سوپت واقعا خوشمزه است.

مامان، تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذکرهای زیادت ناراحت میشم، ولی می دونم خیلی دوستم داری و ... . ❤

قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن کم کرده و با اشاره به نکات مثبت، فرد احساس می کند فقط نکات منفی دیده نشده،  رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت.

🔴 در بیان نکات مثبت نباید اغراق کنید یا به دروغ ویژگی مثبتی را به کسی نسبت دهید، این کار اثر معکوس خواهد گذاشت.

💚 کانال رسم عاشقی 💚

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا تذکر یه ویژگی منفی باید سه ساعت فکر کنیم دوتا ویژگی مثبت در باب اون مسئله پیدا کنیم 

بسیار مشکله😄

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

من یه بار غذای خواهرم شور بود به زور دادم پایین دلم نیومد چیزی بگم

اگه ازین تکنیک استفاده میکردم هم هی میخواس تا مدتها بگه ینی واقعا غذام شور بود؟

و هی خودخوری میکرد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برا تذکر یه ویژگی منفی باید سه ساعت فکر کنیم دوتا ویژگی مثبت در باب اون مسئله پیدا کنیم  بسیار ...

میتونی همون اول کف گرگی بیای.🙂

میتونی همون اول کف گرگی بیای.🙂

😁😁😆

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من یه بار غذای خواهرم شور بود به زور دادم پایین دلم نیومد چیزی بگم اگه ازین تکنیک استفاده میکردم هم ...

این یه مثال بود.به نظر خود من هم نیازی نیس خیلی چیزها رو بگیم.

بنده خدا خودش تلاش کرده همه چی اکی بشه حالا نشده.

ولی یه وقتهایی ادم واقعا میخواد بگه اینجای کار ایراد داره که اونم بهتره خوب بگیم.

وگرنه زبون رو ول کنی همه جوره از عهدش میاد!

ولی من می خورم دل ندارم بگم شور بود 

برا منم مهم نیس.مهم اینه وقت گذاشته برام .

اگه یه ویژگی خاص رو دیدیم و خواستیم تذکر بدیم....‌