2777
2789

دخترم کلاس هفتمه

مدرسه ها که حضوری شد، رفت و اومد گفت بغل دستیم تو اینستا ۱k فالوئر داره🙄 و ناخن کاشته و خوشگله و ...

دقت کنید هفتم هستن

اینم بگم دخترم تقریبا ساده است از نظر ظاهری و خیلی اهل تیپ زدن و اینا باشه نیست

خلاصه آیدی پیج دختره رو آورد، صبح نگاه کردم خیلی بدم اومد 

حالا به سر و قیافه ای که برای خودش درست کرده و آرایش آنچنانی و چاک سینه بیرون و اینا که از خودش عکس گذاشته کاری ندارم، چندتا ویدئو بود که آهنگهای رپ میخوند، یه کلمه های رکیکی میگفت، من که نمی شناسم خواننده اش کیه ولی خیلی بدم اومد

کلا خیلی حس بدی گرفتم

استوری هاشم یکی دوتاش توش فحش بود

چی کار کنم؟ می ترسم تاثیر بذاره رو دختر من🤕 

میدونم تو مدرسه همش با این دختره است🤨

میام میخونم نظرات رو 

بگید چه جوری بهش بگم این دختر به درد دوستی باهاش نمیخوره

مستقیم بگم، جبهه میگیره

هرچی بگی بدتر می‌کنه .باخوبی بگو زود این چیزا .ولی مدام بگی می‌ره سمتش

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماً ازش تأثیر میگیره 

تا الان هم شاید متوجه تغییر ظاهر و رفتارش شده باشید 

اول با دخترتون صحبت کنید و با دلایل منطقی قانعش کنید 

مشکلی نیست که غیرقابل حل باشه، اگه حرفتون رو گوش نکرد با اون دختر صحبت کنید، اگه اینم جواب نداد کلاس و مدرسه اش رو عوض کنید

الان خیلی از بچه ها اینجور شدن 

براش درمورد معیارهای دوست بگو 

بگو با کسی دوست باش که شبیهته و...

چیزی که خودت میدونیو مدنظرته رو بهش بگو 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️