2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید مثلا برای یه مدتی مثلا 21 روز یا 40 روز یه نفر رو ((مثلا احمد))) تجسم کنی تو ذهنت به طوری که انگار طرف جلوت نشسته و تو خواستتو به ذهنش القا میکنی مثلا این جمله رو به ضمیر ناخوداگاه احمد تلقین میکنی::::

من امروز به سحر زنگ میزنم ............... این جمله رو مثلا صد بار یا هر چندبار که حست میگه .....بگو از طرف احمد """" من امروز به سحر زنگ میزنم""""""

فرایندش::::: اول برو تو حالت آلفا.... عضلات شل بشه.... کسایی که خودهیپنوتیزم بلدن... میتونن در حالت خودهیپنوتیزمی این کارو بکنن....... بعد که تو حالت خلسه و آلفا رفتین.... احمد آقا رو ((هههههه)) تجسم کنین به چشاش نگاه کنین و این جمله رو به ضمیر ناخوداگاهش تلقین کنین """"" من امروز به سحر زنگ میزنم""""

حدود یه ربع این فرایند طول بکشه

قطعا و صد درصد جواب میده

من خودم خیلی اینکارو کردم........... و چند نفر ....... کاری رو که ازشون در مورد کاری ازشون خواسته بودم... برام انجام دادن

باید مثلا برای یه مدتی مثلا 21 روز یا 40 روز یه نفر رو ((مثلا احمد))) تجسم کنی تو ذهنت به طوری که ان ...

ببخشید این تله پاتی در مورد شخصی ک با ما فاصله مکانی و شهری دیگه داره هم صدق میکنه؟

باید مثلا برای یه مدتی مثلا 21 روز یا 40 روز یه نفر رو ((مثلا احمد))) تجسم کنی تو ذهنت به طوری که ان ...

این تله پاتیه؟

منم تله پاتیم قویع مثلا امروز یاد ی کسی و یکاری میوفتم چند دقیقه دیگ اتقاق میوفته 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
ببخشید این تله پاتی در مورد شخصی ک با ما فاصله مکانی و شهری دیگه داره هم صدق میکنه؟

بله

هنوز به قدرت جادوی فکر و ذهن نپرداختی

یکم کار کن رو ذهن

ببین ذهن چه کار ها که نمیکنه

این ذهن ادماس که آپولو میفرسته هوا هههههه

این تله پاتیه؟ منم تله پاتیم قویع مثلا امروز یاد ی کسی و یکاری میوفتم چند دقیقه دیگ اتقاق میوفته&nb ...

بله تله پاتیه

البنته روش من دراوردی خودمه ترکیبی من کار میکنم

کلا این چیزا سلیقه ایی 

هر جور راحتی میتونی بری تو ذهن آدمای دیگه و خواستتو به ذهنشون تلقین کنی

بله تله پاتیه البنته روش من دراوردی خودمه ترکیبی من کار میکنم کلا این چیزا سلیقه ایی  هر جور ...

چ جالب 

میشه به منم یاد بدی از این جور چیزا 

چون حس میکنم غیز عادی ام، ناخواسته یچیزایی رو تصور می‌کنم ک در آینده اتفاق میوفته 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش