2777
2789
عنوان

نظرتون راجب کار کردن زن در بیرون از خانه چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس آزمون خوب خوندی؟؟

نه دقیقا مثل شما دوماهه شزوع کردم.که نصفش خورد به ایام عید و خونه تکونی. دارم تست میخونم فقط. شماچطور؟ چرا دوساعت؟

من بچه کوچیکم دارم واسه همین بیشتر وقت نمیکنم. ۷سالم هست از مدرکم میگذره خیلی چیزا یادم نیست

ما شهرمون کوچیکه ۳تا زن میخوان ۵تا مرد( آزاد) خیلی کمه ....

من هم اراده ندارم... چون مدرکم اول تیر ماه میرسه دستم و ۲۳خرداد ماه فارغ التحصیل میشم همش حس میکنم تو مصاحبه قراره ردم کنن اگه مدرکم تکمیل بود هرروز دوازده ساعت میخوندم...

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
من هم اراده ندارم... چون مدرکم اول تیر ماه میرسه دستم و ۲۳خرداد ماه فارغ التحصیل میشم همش حس میکنم ت ...

خدارو چی دیدی.اینجوری انرژی منفی نفرست.فکر کنم بشه مهلت میدن احتمال زیاد....