اینکه در هزینه های خانهو زندگی مشترک شریک بشید؟؟ همسر من اعتقاد داره که زن تو این دوروزمونه بهتره که با همسرش در کار های بیرون شریک بشه و مرد هم در کار های خانه و بچه داری به همسرش کمک کنه تا بتونن پیشرفت کنند!! البته شوهرمم نمیذاره سمت هرکاری برم فقط میگه کار اداری و رسمی که اونم آزمون داره... و من منتظرم تا۱۵اردیبهشت بشه و برم آزمون بدم
تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما شهرمون کوچیکه ۳تا زن میخوان ۵تا مرد( آزاد) خیلی کمه ....
من هم اراده ندارم... چون مدرکم اول تیر ماه میرسه دستم و ۲۳خرداد ماه فارغ التحصیل میشم همش حس میکنم تو مصاحبه قراره ردم کنن اگه مدرکم تکمیل بود هرروز دوازده ساعت میخوندم...
تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️