2777
2789

الان توی ان آی سی یو هستن هی یکیشون بدحال میشه خیللللللی دارم دیوونه میشم دگ جون ندارم.بچه هامو میخوام الان ۳روز شد امروز روز چهارمه...کمک

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی تجربه ندارم لطفا یکی بیاد بگه ارومم کنه خدایااااااااااااااا دگ نمیدونم چکار کنم هردوتاشون ریه هاشون سوراخ هزارتا دستگاه و شلنگ وصله بشون

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

دلتو بزرگ کن آن شاءالله خوب میشن و میان تو بغلت ولی بااااید صبر کنی 

آمپول ریه زده بودی؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اللهم اشف کل مریض  نگران نباش ان شالله که به زودی بغلشون میکنی  براشون سوره حمد بخ ...

زایمان زودرس

کسی تجربه ندارم لطفا یکی بیاد بگه ارومم کنه خدایااااااااااااااا دگ نمیدونم چکار کنم هردوتاشون ریه ها ...

من چند نفر رو دیدم تو ۷ ماهگی دنیا اومدن الانم سر و مر و گنده هستن

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دلتو بزرگ کن آن شاءالله خوب میشن و میان تو بغلت ولی بااااید صبر کنی  آمپول ریه زده بودی؟

یکی دوروز قبل زایمان زدم فک نکنم تاثیر کرده بوده😭