2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام بدونه ک فهمیدم کارخودشه برعکس قهریم و 

بفهمه فکر میکنی ناراحت میشه نه کسی که جرم بکنه کتمان میکنه مدرک داری نه واینبار گستاخ تر ادامه میده خوبه میشناسی رفت امد کم کن توی روش خوب باش و کاری کن که نفهمه و فکر کنه دعا همون جاست و تونمیدونی 

اول ک شما مطمئن ک نیستی حتی اگر کار همون ادم هم باشه نمیاد گردن بگیره ک فقط باعث ناراحتی میشه. به نظ ...

ایقدر شوهرم سرصدا کرد و... 

خودم خیلی  پیگیر بودم

فهمیده ک پیدا کردیم ولی خودشو میزنه اون راه ک. مثلا کار من نیس شوهرشم دعا نوبسه

اول ک شما مطمئن ک نیستی حتی اگر کار همون ادم هم باشه نمیاد گردن بگیره ک فقط باعث ناراحتی میشه. به نظ ...

کار  اونه  ولی  اون این همه تلاش کرد واسه زمین زدن من دلم میخاد ب روش بیارم ک فهمیدم 

بفهمه فکر میکنی ناراحت میشه نه کسی که جرم بکنه کتمان میکنه مدرک داری نه واینبار گستاخ تر ادامه میده ...

ن متاسفانه در اوردن و دست مادرشوهرمه و بمن نمیده و این خبر ب گوش اون طرفم رسید بنظرت دعا میتونه کاری کنه؟؟؟ 

مامانم میگه بسپار ب خدا همه سر درد

میشن مشکلات دارن  توزندگی از دعا نیس ب این چیزا فک نکن 

عریزم هرزور آيت الکرسی و ۵قل بخونی ایشالله هیچی نمیشه 

انشالله میدونم مطمینم ادم زایمان کنه بعدش سردرد اینا طبیعی ولی دلم خونه کی دلش میاد لونه ی مورچه خراب کنه

بفهمه فکر میکنی ناراحت میشه نه کسی که جرم بکنه کتمان میکنه مدرک داری نه واینبار گستاخ تر ادامه میده ...

ماباهم قهریم من کاری ب کارش ندارم ولی دوست دارم بفهمونم ک من فهمیدم  شوهرش دعانویسه از این ک کسی باخبر بشه ک اون دعا نویسه خ خجالت میکشه