2777
2789
عنوان

مغازه

53 بازدید | 0 پست

سلام خانومای نی نی سایتی  ی مورد برا مشاوره برام پیش اومده مثل موارد قبلی که ازتون مشاوره گرفتم ونتیجه مثبتی به همرا داشته  این دفعه هم مطمینم نتیجه خوب خواهد داشت  اما مساله این هست که تو زنجان ی مغازه خریدم می خوام از بین این سه تا مورد یکی رو برا فروش روع کن پتو فروشی/ لبباس کودک ولباس زنونه اولا به نظرتنون کدوم بهتره وبه صرفه تره و اینکه احیانا کسی  از زنجان هست اینجا که من بتونم به صورت عملیو از نزدیک از تجاربش استفاده کنم یا نه ممنون میشم کمکم کنین

باسلام دوستان نی نی سایتی من: یکبار کاربری من رو تعلیق کردید یا کردن من واقعا متوجه رفتارانجام شده نشدم و واقعا برام سوال پیش اومد که دلیل اون کار چی بود بنظرم تو همه موارد وقتی یه اهرمی دست ما انسان هاست باید از اون اهرم انسانی تر وهمدلانه تر استفاده کنیم. چاقو اگر دستمونه  لزوما نباید که شاهرگ کسی رو هدف قرار بدیم ...تعلیق کاربری ی جورشاهر گ زدنه ..به هر حال اختلاف نظر همه جای دنیا وجود داره ولی استفاده از قوه قهریه  اونهم در مواردی که نه لزومی هست ونه اتفاقی افتاده به نظرم کار عجولانه ای است و پهلو به پهلوی سو استفاده از قدرت...لطفا مهربون تر باشیم و به قول دکتر شریعتی از خدای بزرگ بخواهیم که به ما قدرت این رو بده که عقیده مخالف رو هم تحمل کنیم  ممنون